SHIMANO DURA-ACE 9110 Direct Mount Achterrem

229,00

De Shimano Dura Ace 9110 Direct Mount Achterrem is een stijlvolle, krachtige en precieze racefiets rem die ontworpen is om de best mogelijke prestaties te leveren. Het biedt een directe montage en is licht van gewicht. De rem heeft een snelle respons en hoge prestaties, waardoor hij ideaal is voor atleten die op zoek zijn naar een betrouwbare rem die ook nog eens esthetisch aantrekkelijk is.

Artikelnummer: shimano-remhoef-achter-dura-ace-9110 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano DURA-ACE 9110 Direct Mount Achterrem

De Shimano DURA-ACE 9110 direct mount achterrem is een uiterst geavanceerd remsysteem dat ontworpen is om de prestaties en kracht te verbeteren. Dit systeem biedt een superieure controle, zelfs onder extreme omstandigheden. De DURA-ACE 9110 is ontworpen voor professionele coureurs die precies willen weten wanneer en hoe hun remmen bediend kunnen worden.

Dual-Pivot Design-technologie

De Shimano DURA-ACE 9110 direct mount maakt gebruik van Shimano’s Dual-Pivot Design-technologie, waardoor het remsysteem het meest verfijnde en geavanceerde is op de fietsmarkt. Het Dual-Pivot Design vereist twee tandwielen die ervoor zorgen dat beide remklauwen krachtiger zijn dan bij een enkele tandwielopstelling. De twee tandwielen staan in direct contact met de boven- en onderzijde van de remklauw waardoor deze bij het remmen een krachtiger reageren.

Quick Release

De Shimano DURA-ACE 9110 direct mount is ook voorzien van een vernieuwd Quick Release-mechanisme. Dit mechaniek maakt het gemakkelijk om de rem klaar te maken voor gebruik door simpelweg met één hand aan de knop te draaien. Hierdoor hoeft u, om een wiel te wisselen, niet meer de band af te laten lopen, of de rem te demonteren zoals bij andere remsystemen het geval is.

Kortom, Shimano DURA-ACE 9110 direct mount breng je optimale prestaties en een ultieme controle op je fiets. Bovendien is het systeem zeer betrouwbaar waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Extra informatie

Gewicht 0,31 kg
Barcodes

4524667741619

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Standard

Model

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO DURA-ACE 9110 Direct Mount Achterrem