SHIMANO Crankstel NEXUS 38 Tands

39,99

Het SHIMANO Crankstel NEXUS heeft 38 tanden en wordt gebruikt voor fietsen.

Artikelnummer: shimano-crankstel-sh-nexus-38t Categorie:
Pagina Delen:

Shimano Crankstel NEXUS 38 Tands

Het Shimano Crankstel NEXUS 38 Tands is een hoogwaardig crankstel dat geschikt is voor gebruik in allerlei verschillende soorten fietsen. Dit crankstel heeft een totale lengte van 170 mm en beschikt over 38 tands, waardoor het zeer geschikt is voor gebruik op stadsfietsen en andere modellen die voornamelijk worden gebruikt in de stad.

Het crankstel is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage, roest en corrosie, zodat het lang meegaat bij dagelijks gebruik. Dankzij het hoge kwaliteit materiaal heeft dit crankstel een laag gewicht en een optimale stijfheid, wat bijdraagt aan een betere krachtoverbrenging tijdens het trappen.

Nexus technologie

De Shimano Nexus technologie zorgt ervoor dat de ketting soepel en makkelijk kan schakelen tussen de verschillende versnellingen. Hierdoor wordt fietsen comfortabeler en efficiënter. Het crankstel wordt geleverd zonder bottom bracket, die apart aangekocht kan worden om te passen bij de rest van je fiets.

In conclusie biedt het Shimano Crankstel NEXUS 38 Tands met zijn duurzame constructie, lichtgewicht ontwerp en uitgekiende technologieën alles wat je nodig hebt om soepeler te rijden op je fiets.

Extra informatie

Barcodes

4550170529741

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zilver

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO Crankstel NEXUS 38 Tands