SHIMANO BR-R9200 DURA-ACE Dual Pivot-remklauw – duurzame en krachtige rem voor racefietsen

199,99

De SHIMANO BR-R9200 DURA-ACE Dual Pivot-remklauw is een hoogwaardige remklauw voor racefietsen van het merk Shimano. Het heeft een dubbele pivot-constructie voor een krachtige en nauwkeurige remwerking. Het is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam materiaal en heeft een gestroomlijnd ontwerp voor een verbeterde aerodynamica.

Artikelnummer: shimano-remhoef-voor-dura-ace-9200 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano BR-R9200 DURA-ACE

De Shimano BR-R9200 DURA-ACE Dual Pivot-remklauw is een hoogwaardige remklauw voor racefietsen. Deze remklauw biedt uitstekende remprestaties dankzij de dubbele pivot-technologie, die zorgt voor een gelijkmatige krachtverdeling op de remblokken. Dit resulteert in een efficiënte en krachtige remwerking, waardoor je snelheid kunt verminderen en tot stilstand kunt komen wanneer dat nodig is.

De remklauw is gemaakt van duurzame materialen en heeft een aerodynamisch ontwerp dat zorgt voor minimale luchtweerstand en maximale snelheid. Het heeft ook een gemakkelijk te gebruiken Quick Release-functie, waardoor je de remmen snel en eenvoudig kunt openen en sluiten voor snelle wielverwijdering.

Compatibiliteit

De Shimano BR-R9200 DURA-ACE Dual Pivot-remklauw is compatibel met Shimano DURA-ACE R9100- en R9150-di2-remhendels, evenals met andere compatibele racefietsremhendels.

Kortom, de Shimano BR-R9200 DURA-ACE Dual Pivot-remklauw is een uitstekende keuze voor serieuze racefietsers die op zoek zijn naar de beste remprestaties en betrouwbaarheid. Met zijn geavanceerde technologieën, duurzame materialen en aerodynamische ontwerp, zal deze remklauw je helpen om je snelheid te beheersen en veilig te rijden op de weg.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Barcodes

4550170896744

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Model

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO BR-R9200 DURA-ACE Dual Pivot-remklauw - duurzame en krachtige rem voor racefietsen