SHIMANO Achternaaf ULTEGRA RS770 10 en 11-speed met Disc Brake Centerlock E-Thru

229,00

De Shimano Achternaaf Ultegra RS770 met 10 en 11-Speed body en Disc Brake is voorzien Centerlock en E-Thru technologie. Het is bestand tegen zware omstandigheden en biedt een stabiele en betrouwbare prestatie, waardoor het geschikt is voor zowel recreanten als ervaren wielrenners.

Artikelnummer: shimano-cassettenaaf-ultegra-rs770 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano Achternaaf ULTEGRA RS770

De Shimano achternaaf ULTEGRA RS770 met 10 en 11-speed body en een  Disc Brake Centerlock met E-Thru is een zeer duurzame en prestatiegerichte fietsnaaf voor alle omstandigheden. Het product is voorzien van een Center Lock remsysteem en e-thru technologie, waardoor de naaf de best mogelijke prestaties levert en tegelijkertijd de hoogste standaard in efficiency te bieden. De E-Thru technologie zorgt voor meer stijfheid en efficiëntie, wat resulteert in betere prestaties bij het remmen, versnellen en afremmen.

Licht van gewicht

Daarnaast is deze Shimano achternaaf gemaakt van een hoogwaardige legeringen, waardoor hij sterk, duurzaam en makkelijk te gebruiken is. Het product is daardoor ook licht van gewicht. De naaf heeft daarnaast een laag profiel flens. De Shimano ULTEGRA RS770 is daarom perfect voor zowel professionele als recreatieve renners.

Extra informatie

Gewicht 0,4 kg
Barcodes

4524667669258

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO Achternaaf ULTEGRA RS770 10 en 11-speed met Disc Brake Centerlock E-Thru