Scienceinsport Energie Bar Aardbei 50g | Voedingswaarde & Natuurlijke Smaak

1,99

De Scienceinsport Energie Bar Aardbei 50g is een voedingssupplement dat is ontworpen om atleten de energie te geven die ze nodig hebben om hun grote prestaties te leveren. De bar is zorgvuldig samengesteld met een hoog gehalte aan koolhydraten, energie-eenheden, vezels en vitaminen om een optimale energieboost te geven. De smaak van aardbei maakt de bar lekker en verfrissend.

Op voorraad

Scienceinsport Energie Bar Aardbei 50g

Scienceinsport Energie Bar Aardbei 50g is de ideale snack voor sporters die een energieboost nodig hebben. Dit heerlijke energiereepje is een grote bron van koolhydraten en proteïne en bevat veel voedingsstoffen, waardoor het een ideale keuze is als snack tijdens het sporten.

Ingrediënten

Het hoofdbestanddeel van de energie bar is een mix van melk- en plantaardige eiwitten, wat resulteert in een hoog eiwitgehalte dat je lichaam helpt om de spieren te vullen met de voeding die ze nodig hebben om te herstellen en op te bouwen. Er zijn ook een mix van koolhydraten die je lichaam van energie voorzien tijdens de inspanning, waaronder fructose, maltose, glucose, galactose en meervoudig onverzadigde vetzuren.

Vitamines

Scienceinsport Energie Bar Aardbei 50g bevat daarnaast ook vitamine A, B6, C en niacine voor een extra voedingsboost. Deze voedingsstoffen helpen je lichaam bij het opbouwen van krachtige spieren tijdens je training. Elke reep is glutenvrij, zodat je zonder zorgen kunt genieten van deze heerlijke snack.

De smaak van de energy-reep is zoet door de aardbei-smaak die ervoor zorgt dat je altijd uitkijkt naar je volgende snack. Tevredenheid gegarandeerd!

Extra informatie

Barcode

5025324194131

Merk