SCHWALBE Montagevloeistof Easy Fit – Voor Eenvoudige Bandenmontage

6,90

Schwalbe Easy Fit montagevloeistof is een product dat helpt bij het eenvoudig monteren van fietsbanden op velgen. Het is speciaal ontworpen om de wrijving tussen de band en de velg te verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om de band op zijn plaats te krijgen zonder al te veel moeite.

Artikelnummer: schwalbe-montagevloeistof-easy-fit Categorie:
Pagina Delen:

Schwalbe montagevloeistof Easy Fit – voor eenvoudige bandenmontage

Het vervangen van een band kan een lastige en tijdrovende klus zijn, vooral als het om fietsbanden gaat. Maar met Schwalbe montagevloeistof Easy Fit is deze taak nu een stuk gemakkelijker geworden. Hieronder bespreken we de voordelen van deze innovatieve vloeistof en hoe het de bandenmontage eenvoudiger maakt.

Wat is Schwalbe montagevloeistof Easy Fit?

Schwalbe montagevloeistof Easy Fit is een speciale vloeistof die wordt gebruikt bij het monteren van fietsbanden. Het is ontworpen om de band eenvoudig en snel op de velg te krijgen, zelfs als de band een strakke pasvorm heeft. Het is geschikt voor alle soorten fietsbanden, inclusief tubeless en standaard binnenbanden.

Voordelen van Schwalbe montagevloeistof Easy Fit

Gemakkelijke bandenmontage

Een van de grootste voordelen van Schwalbe montagevloeistof Easy Fit is de eenvoudige bandenmontage. Het smeert de band en de velg goed, zodat de band gemakkelijk op de velg glijdt. Dit bespaart tijd en moeite tijdens het vervangen van een band en zorgt ervoor dat je snel weer de weg op kunt.

Geen bandenlichters nodig

Met Schwalbe montagevloeistof Easy Fit zijn bandenlichters niet meer nodig. Dit komt omdat de vloeistof de band op de velg houdt terwijl je de band aan de andere kant om de velg trekt. Dit maakt het proces van het vervangen van een band veiliger en voorkomt schade aan de velg of de band.

Geen agressieve chemische stoffen

Schwalbe montagevloeistof Easy Fit bevat geen agressieve chemische stoffen die schadelijk zijn voor de band of de velg. In plaats daarvan is het gemaakt van natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor zowel de band als de velg. Dit maakt het een milieuvriendelijke oplossing voor het monteren van fietsbanden.

Hoe werkt Schwalbe montagevloeistof Easy Fit?

Schwalbe montagevloeistof Easy Fit werkt door de band te smeren en de wrijving tussen de band en de velg te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de band gemakkelijk op de velg glijdt. Hierdoor kan de band zonder veel moeite op de velg worden gemonteerd en kunnen de lucht en de druk in de band goed worden verdeeld.

Hoe gebruik je Schwalbe montagevloeistof Easy Fit?

Het gebruik van Schwalbe montagevloeistof Easy Fit is heel eenvoudig. Volg deze stappen om de vloeistof te gebruiken bij het vervangen van een fietsband:

Reinig de velg grondig

Verwijder eerst de oude band van de velg. Maak vervolgens de velg grondig schoon om stof en vuil te verwijderen.

Breng de vloeistof aan

Schud de fles Schwalbe montagevloeistof Easy Fit goed en breng de vloeistof aan op de binnenkant van de band en op de velg.

Plaats de band op de velg

Plaats de band op de velg en zorg dat deze gelijkmatig op de velg ligt.

Pomp de band op

Pomp de band op tot de juiste druk. Dit staat aangegeven op de zijkant van de band.

Conclusie

Het vervangen van een fietsband kan een uitdagende taak zijn, vooral als je geen ervaring hebt met het monteren van banden. Maar met Schwalbe montagevloeistof Easy Fit is dit proces een stuk gemakkelijker geworden. Het smeert de band en de velg goed, waardoor de band gemakkelijk op de velg glijdt. Het is een milieuvriendelijke oplossing voor het monteren van fietsbanden en bevat geen agressieve chemische stoffen. Het gebruik van bandenlichters is niet meer nodig en het proces van het vervangen van een band is veiliger en sneller geworden. Dit maakt Schwalbe montagevloeistof Easy Fit een must-have voor iedereen die regelmatig zijn fietsbanden vervangt.

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Barcodes

4026495105132

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Blauw

Een vraag stellen over dit product: SCHWALBE Montagevloeistof Easy Fit – Voor Eenvoudige Bandenmontage