SCHWALBE Addix One Vouwband: De Nieuwe Standaard Voor Prestatie en Duurzaamheid

41,90

De SCHWALBE Addix One Vouwband is de nieuwe maatstaf voor prestaties en duurzaamheid. Deze band biedt maximale grip en snelheid op elk terrein. Dankzij de nieuwe Addix One compound gaat deze band lang mee en behoudt het zijn prestaties. Een uitstekende keuze voor de veeleisende fietser.

Artikelnummer: schwalbe-addix-one-vouwband Categorie:
Pagina Delen:

Schwalbe Addix One Vouwband: De nieuwe standaard voor prestatie en duurzaamheid

Als het gaat om fietsbanden, zijn prestatie en duurzaamheid twee van de belangrijkste eigenschappen waar fietsers naar op zoek zijn. Schwalbe, een van de toonaangevende fabrikanten van fietsbanden, heeft met de introductie van de Schwalbe Addix One vouwband de nieuwe standaard gezet voor prestatie en duurzaamheid.

Prestatie

Een van de belangrijkste kenmerken van de Schwalbe Addix One vouwband is de uitstekende prestatie. De band is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om optimale prestaties te leveren. Het asymmetrische profiel van de band biedt uitstekende grip en stabiliteit in bochten, terwijl de speciale compound van het loopvlak zorgt voor een lage rolweerstand en uitstekende grip op natte en droge ondergronden.

Bovendien is de Schwalbe Addix One vouwband ontworpen met een unieke karkasconstructie die de band extra stabiliteit en stijfheid geeft. Dit zorgt voor een betere handling van de fiets en een verbeterde feedback van de weg. De band is ook voorzien van een SnakeSkin-bescherming, waardoor het risico op lekrijden wordt verminderd.

Duurzaamheid

Naast prestaties is duurzaamheid een andere belangrijke eigenschap van de Schwalbe Addix One vouwband. De band is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slijtage en beschadiging. De speciale compound van het loopvlak is ontworpen om een lange levensduur te garanderen, terwijl de unieke karkasconstructie zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid.

Bovendien is de Schwalbe Addix One vouwband voorzien van een TLE (Tubeless Easy) afdichtingssysteem, waardoor de band tubeless kan worden gemonteerd. Dit vermindert niet alleen het risico op lekrijden, maar verhoogt ook de duurzaamheid van de band. Door de band tubeless te monteren, wordt de kans op een snakebite verminderd en wordt de levensduur van de band verlengd.

Conclusie

Al met al is de Schwalbe Addix One vouwband de nieuwe standaard voor prestatie en duurzaamheid. De band is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om optimale prestaties te leveren en een lange levensduur te garanderen. Het asymmetrische profiel, de speciale compound van het loopvlak en de unieke karkasconstructie zorgen voor een uitstekende grip, stabiliteit en feedback van de weg. Bovendien is de band voorzien van een SnakeSkin-bescherming en een TLE afdichtingssysteem, waardoor het risico op lekrijden wordt verminderd en de levensduur van de band wordt verlengd.

Extra informatie

Gewicht 0,35 kg
Barcodes

4026495862097

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: SCHWALBE Addix One Vouwband: De Nieuwe Standaard Voor Prestatie en Duurzaamheid