Race helm

Een racefiets helm is een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke wielrenner. Het is een beschermende en veiligheidsuitrusting die speciaal is ontworpen voor de fysieke activiteit van wielrennen. De helm beschermt het hoofd van de wielrenner tegen schokken en stoten die kunnen optreden tijdens het fietsen. Het is een lichtgewicht en aerodynamische helm die zorgt voor een optimale stroomlijning en ventilatie, waardoor de wielrenner zich comfortabel voelt tijdens het fietsen.

De racefiets helm is gemaakt van duurzame materialen zoals polystyreen, polycarbonaat en carbonfiber. Deze materialen zorgen voor een uitstekende bescherming en duurzaamheid van de helm. De helm heeft een verstelbare band die ervoor zorgt dat de helm perfect past op het hoofd van de wielrenner. Hierdoor kan de helm niet afvallen tijdens het fietsen en biedt het optimale bescherming.

Een andere belangrijke functie van de racefiets helm is de ventilatie. De ventilatiegaten in de helm zorgen voor een goede luchtcirculatie, wat zorgt voor een verkoelend effect tijdens het fietsen. Hierdoor kan de wielrenner zich focussen op zijn prestaties in plaats van het gevoel van oververhitting.

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat een racefiets helm voldoet aan de veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door de Europese Unie. Een helm met deze keurmerken voldoet aan de minimale eisen op het gebied van veiligheid en bescherming. Het dragen van een racefiets helm is dus niet alleen aan te raden, maar ook verplicht tijdens wedstrijden en toertochten.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond