Magura’s Qm 50 Adapter: De Oplossing Voor Flatmount-voorzijde van F140/160 mm

15,50

QM 50 Adapter van MAGURA is dé oplossing voor de Flatmount-voorzijde van F140/160 mm. Hiermee kan de remklauw eenvoudig worden gemonteerd, zonder dat er extra adapters nodig zijn. Een handige en veelzijdige adapter voor het monteren van remklauwen op fietsen met een Flatmount-voorzijde.

Artikelnummer: magura-flatmount-adapter-qm-50-voorwiel-f-mm Categorie:
Pagina Delen:

MAGURA’s QM 50 Adapter: De oplossing voor Flatmount-voorzijde van F140/160 mm

MAGURA is een toonaangevend bedrijf op het gebied van fietsonderdelen. Zij hebben de QM 50 Adapter ontwikkeld om te zorgen dat Flatmount-voorzijde van F140/160 mm passen op de remschijven van MAGURA’s MT remsysteem.

Werking van de QM 50 Adapter

De QM 50 Adapter is ontworpen om de afstand tussen de Flatmount-voorzijde van F140/160 mm en de remschijf van het MT remsysteem te overbruggen. De adapter is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een robuuste constructie die ervoor zorgt dat de remkracht van het MT remsysteem goed overgebracht wordt op de remschijf.

De adapter wordt aan de achterkant van de remschijf bevestigd, waardoor de afstand tussen de Flatmount-voorzijde van F140/160 mm en de remschijf vergroot wordt. De adapter zorgt er dus voor dat de remschijf op de juiste afstand van de remklauw komt te zitten, waardoor de remkracht optimaal benut kan worden.

Voordelen van de QM 50 Adapter

De QM 50 Adapter biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere oplossingen voor het overbruggen van de afstand tussen de Flatmount-voorzijde van F140/160 mm en de remschijf. Hieronder worden de belangrijkste voordelen besproken.

Ten eerste is de QM 50 Adapter een duurzame oplossing. Door het gebruik van hoogwaardig aluminium is de adapter bestand tegen slijtage en corrosie. Hierdoor gaat de adapter lang mee en hoeft deze niet snel vervangen te worden.

Een ander voordeel van de QM 50 Adapter is dat het de remkracht van het MT remsysteem optimaal benut. Doordat de adapter de afstand tussen de Flatmount-voorzijde van F140/160 mm en de remschijf overbrugt, komt de remschijf op de juiste afstand van de remklauw te zitten. Hierdoor wordt de remkracht optimaal overgebracht op de remschijf en kan er snel en krachtig geremd worden.

Tot slot is de QM 50 Adapter eenvoudig te installeren. Het is een plug-and-play oplossing, wat betekent dat de adapter simpelweg aan de achterkant van de remschijf bevestigd kan worden. Hierdoor is het niet nodig om het hele remsysteem te vervangen of aan te passen, wat tijd en kosten bespaart.

Toepassingen van de QM 50 Adapter

De QM 50 Adapter kan gebruikt worden in verschillende situaties waarbij de afstand tussen de Flatmount-voorzijde van F140/160 mm en de remschijf overbrugd moet worden. Een voorbeeld hiervan is bij het vervangen van een bestaand remsysteem door het MT remsysteem van MAGURA. In veel gevallen is het dan nodig om de remschijf te vervangen. De QM 50 Adapter zorgt er dan voor dat de nieuwe remschijf op de juiste afstand van de remklauw komt te zitten.

Een ander voorbeeld is bij het upgraden van een bestaand remsysteem. Vaak wordt er dan gekozen voor een grotere remschijf, bijvoorbeeld van 140 naar 160 mm. De QM 50 Adapter zorgt er dan voor dat de grotere remschijf op de juiste afstand van de remklauw komt te zitten.

Conclusie

MAGURA’s QM 50 Adapter is een duurzame, efficiënte en eenvoudig te installeren oplossing voor het overbruggen van de afstand tussen de Flatmount-voorzijde van F140/160 mm en de remschijf van het MT remsysteem. De adapter zorgt ervoor dat de remkracht optimaal benut wordt en kan gebruikt worden in verschillende situaties waarbij de afstand tussen de Flatmount-voorzijde van F140/160 mm en de remschijf overbrugd moet worden. Het is een waardevolle toevoeging aan het MT remsysteem van MAGURA en draagt bij aan een veiligere en effectievere fietservaring.

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Barcodes

4055184022382

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: Magura’s Qm 50 Adapter: De Oplossing Voor Flatmount-voorzijde van F140/160 mm