PARKTOOL Montagestand PCS10.3 – Professionele Fietsreparatie Standaard voor Thuisgebruik

329,00

De PARKTOOL Montagestand Pcs10.3 is een professionele montagestand die gebruikt kan worden voor het repareren en onderhouden van fietsen. Het is een robuuste, stevige standaard met een verstelbare hoogte en een 360 graden draaibare klem. De standaard is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen aan de onderkant en heeft een stevig frame dat bestand is tegen schokken en trillingen.

Op voorraad

PARKTOOL Montagestand PCS10.3

De PARKTOOL Montagestand Pcs10.3 is een professionele montagestand die gebruikt kan worden voor het repareren en onderhouden van fietsen. De standaard is gemaakt van stevig staal en is voorzien van een robuuste constructie met een hoge draagkracht. Het frame is verstelbaar in hoogte, waardoor deze geschikt is voor verschillende soorten fietsen.

Roterende bovenklem

De standaard heeft ook een 360 graden roterende bovenklem, waardoor je de fiets gemakkelijk kunt bevestigen en verplaatsen. Daarnaast heeft de standaard ook een verstelbare voetsteun, waarmee je de fiets op verschillende hoogtes kunt plaatsen. De PARKTOOL Montagestand Pcs10.3 is ideaal voor zowel thuis- als professionele monteurs die hun fiets regelmatig willen onderhouden of repareren.

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Barcode

0763477007100

Model

Merk

Jaar