Park Tool LP-7 – Professionele Combinatietang

39,99

De Park Tool LP-7 Tang is een robuuste, universele tang die geschikt is voor veel verschillende taken. De tang is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een krachtige, comfortabele handgreep. Het vlakke, platte blad is perfect voor het beveiligen van bijvoorbeeld bouten en moeren, en het gebogen blad is geschikt voor het verwijderen van draad. Deze krachtige tang is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, veelzijdige tang.

Artikelnummer: PTLP7 Categorie:

Park Tool LP-7

De Park Tool LP-7 is een professioneel gereedschap dat ontworpen is om kabels, bouten, moeren en bussen te monteren en demonteren. Het is gemaakt van sterk, gehard staal dat bestand is tegen slijtage en het gemakkelijk toepassen van kracht. De tang heeft een dual-contact punt dat ervoor zorgt dat stelmoeilijkheden worden vermeden. Het vermindert ook de reactiekrachten en verspreiding van druk die uitgeoefend wordt op de schroeven of bouten tijdens het monteren.

Universeel

De tang heeft een universeel ontwerp dat compatibel is met het meeste type slots en schroefschijven. Het heeft een non-slip comfortgreep voor extra grip, comfort en een extra lange levensduur. Er is ook een aanpassingssysteem waarmee je de tang precies kunt afstellen op de maat van je werkstuk.

Robuust

De LP-7 Tang is een betrouwbare, robuuste en professionele tang die perfect geschikt is voor professionele technici, onderhoudsmensen en liefhebbers van DIY. Het is duurzaam genoeg voor intensief professioneel gebruik. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft een verbeterd ontwerp dat zorgt voor nauwkeurigheid, veiligheid en efficiency.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Barcode

0763477003799

Model

Merk

Ik heb een vraag over de…: Park Tool LP-7 - Professionele Combinatietang