Overige kinderaccessoires en onderdelen

Accessoires voor de kinderfiets zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld fietsmandjes die je aan het stuur van de fiets kunt bevestigen. Hierin kunnen kinderen hun spulletjes vervoeren, zoals een knuffel of een flesje water. Ook zijn er fietsbelletjes, die niet alleen leuk zijn om te hebben maar ook nog eens het verkeer waarschuwen dat er een kind op de fiets zit.

Een ander populair accessoire voor de kinderfiets is de zijwieltjes. Deze wieltjes zijn bedoeld om kinderen die nog niet kunnen fietsen te ondersteunen en te helpen bij het leren fietsen. Ze kunnen later weer worden verwijderd wanneer het kind het fietsen onder de knie heeft.

Daarnaast zijn er ook accessoires om de veiligheid van het kind te vergroten. Denk hierbij aan een fietshelm, die het hoofd beschermt bij een valpartij. Ook zijn er speciale veiligheidsvlaggetjes die je aan de achterkant van de fiets kunt bevestigen, zodat de fiets beter opvalt in het verkeer.

Ten slotte zijn er nog accessoires die het fietsen gewoon leuker maken. Zoals bijvoorbeeld fietsversiering, zoals een vrolijke fietsvlag of kleurige spaakversiering. En wat dacht je van leuke fietslampjes, die niet alleen zorgen voor betere zichtbaarheid in het donker, maar ook nog eens een leuk effect geven aan de fiets?

Kortom, er zijn genoeg accessoires voor de kinderfiets om het fietsen niet alleen veiliger, maar ook nog eens leuker en handiger te maken.

Enig resultaat

Enig resultaat