Mutsen / Petten, Bandana's, Haarbanden

Mutsen en petten zijn essentiële accessoires voor fietsers, vooral tijdens de koudere maanden. Ze houden het hoofd warm en beschermen tegen de wind en regen. Er zijn verschillende soorten mutsen en petten verkrijgbaar, van gebreide mutsen tot waterdichte petten met een klep.

Bandana’s zijn ook populair bij fietsers omdat ze veelzijdig zijn. Ze kunnen worden gedragen als hoofdband, nekwarmer of zelfs als gezichtsmasker om de luchtwegen te beschermen tegen stof en pollen tijdens het fietsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw stijl past.

Haarbanden zijn geweldig voor fietsers met lang haar, omdat ze het haar uit het gezicht houden tijdens het fietsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, van elastische haarbanden tot bandana’s met een elastische achterkant. Bovendien zijn er ook haarbanden met reflecterende details om zichtbaarheid tijdens het fietsen te vergroten.

Kortom, mutsen, petten, bandana’s en haarbanden zijn onmisbare accessoires voor fietsers. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar ook comfort en stijl tijdens het fietsen.

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten