MIRANDA Crank Spider Voor BOSCH Generatie 3

39,95

Ontdek de Miranda Crank Spider voor Bosch Generatie 3. Met een offset van CL en een diameter van 47.5mm, is deze crank spider perfect voor jouw fiets. Verbeter je fietsprestaties met deze hoogwaardige accessoire. Bestel vandaag nog en geniet van een soepele en efficiënte rit!

Artikelnummer: miranda-spider-bosch-3-offset-cl-47.5mm Categorie:
Pagina Delen:

Miranda Crank Spider voor Bosch Generatie 3 – Offset CL en Diameter 47.5mm

Optimaliseer je fietsprestaties met de Miranda Crank Spider

Ben je op zoek naar een krachtige en betrouwbare crank spider voor je Bosch Generatie 3 e-bike motor? Maak kennis met de Miranda Crank Spider, speciaal ontworpen om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn offset CL en een diameter van 47.5mm biedt deze crank spider uitstekende prestaties en veelzijdigheid.

Een perfecte pasvorm voor Bosch Generatie 3 motoren

De Miranda Crank Spider is specifiek ontworpen om naadloos te integreren met de Bosch Generatie 3 e-bike motoren. Met zijn offset CL past hij perfect bij de motor, wat zorgt voor een optimale krachtoverdracht en een soepele rit. Of je nu een elektrische mountainbike, trekkingfiets of stadsfiets hebt, deze crank spider is de ideale keuze.

Belangrijke kenmerken voor verbeterde prestaties

De Miranda Crank Spider voor Bosch Generatie 3 is ontworpen met het oog op prestaties. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die je zullen helpen je fietservaring te verbeteren:

1. Offset CL: De offset CL zorgt voor een optimale uitlijning van de crank, waardoor je kracht efficiënt wordt overgebracht naar de aandrijving van je fiets.

2. Diameter van 47.5mm: Met een diameter van 47.5mm biedt de crank spider een solide basis voor je trapbewegingen, wat resulteert in een soepelere en efficiëntere rit.

3. Robuust en duurzaam: De Miranda Crank Spider is gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige duurzaamheid te garanderen, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Varianten voor verschillende behoeften

We begrijpen dat elke fietser unieke behoeften heeft. Daarom bieden we de Miranda Crank Spider voor Bosch Generatie 3 met offset CL en een diameter van 47.5mm in verschillende varianten:

1. Standaard variant: De standaard variant is geschikt voor de meeste fietsers en biedt uitstekende prestaties voor dagelijks fietsplezier.

2. Premium variant: Als je op zoek bent naar nog betere prestaties en duurzaamheid, raden we de premium variant aan. Deze is ontworpen met extra aandacht voor detail en hoogwaardige materialen.

Upgrade je fietservaring met de Miranda Crank Spider

Met de Miranda Crank Spider voor Bosch Generatie 3 met offset CL en diameter 47.5mm kun je je fietsprestaties naar een hoger niveau tillen. Geniet van een soepelere rit, verbeterde krachtoverdracht en duurzaamheid. Kies de variant die het beste bij je behoeften past en upgrade je fietservaring vandaag nog!

Extra informatie

Gewicht 70 kg
Barcodes

5603895280080

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: MIRANDA Crank Spider Voor BOSCH Generatie 3