Crank Links 170 Aluminum

8,40

De Merkloos Crank Links 170 Aluminum B-kwaliteit zijn fietspedalen zonder merknaam met een lengte van 170 mm. Ze zijn gemaakt van aluminium en hebben een B-kwaliteit.

Artikelnummer: merkloos-crank-l-z-spie-alm-b-kwal Categorie:
Pagina Delen:

Crank Links 170 Aluminum

De Merkloos Crank Links 170 Aluminum B-kwaliteit zijn aluminium crankarmen van 170 mm lang. Deze crankarmen hebben een B-kwaliteit, wat betekent dat ze kleine onvolkomenheden kunnen vertonen. Desondanks bieden deze crankarmen nog steeds goede prestaties voor fietsers.

Deze crankarmen zijn compatibel met verschillende soorten fietsen en cranksystemen. Het installeren van deze crankarmen is heel eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van standaard fietstools.

Lichtgewicht

De Merkloos Crank Links 170  zijn lichtgewicht en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor zowel recreatieve als professionele fietsers. Ze bieden een uitstekende krachtoverbrenging tijdens het trappen en zijn ook geschikt voor lange afstanden.

Als je op zoek bent naar betaalbare en betrouwbare crankarmen, dan zijn de Merkloos Crank Links 170 Aluminum B-kwaliteit zeker het overwegen waard. Ze bieden goede prestaties en kwaliteit zonder de bank te breken.

Extra informatie

Barcodes

8715957000707

Hoofdkleur

Merk

Maat

Kleur

Zilver

Een vraag stellen over dit product: Crank Links 170 Aluminum