Alpina

De acht beloften van Alpina

Kiezen voor Alpina betekent kiezen voor een kwaliteitsproduct. Alle Alpina fietsen maken acht beloften waar. Ik zal ze hieronder toelichten.

Ontwikkeld in Nederland

Alpina-fietsen zijn gebouwd voor weer, wind, heuvels en stad. Ze zijn ontworpen in Zwolle. Zeer solide, en volgens de innovaties en laatste trends van die tijd. Heel hip en supersterk.

Gemaakt voor kinderen

Alpina maakt alleen kinderfietsen. Deze fietsen zijn ergonomisch ontworpen voor kinderen. Het nauwsluitende frame en het zadel zorgen voor een goede zithouding die zich helemaal perfect aanpast aan het lichaam van het kind. Het rijdt gewoon geweldig en veilig.

Voor een betere wereld

Wij hebben verantwoordelijkheden. Bij Alpina streven ze elke dag er naar om hun voetafdruk kleiner te maken door de productieprocessen te verduurzamen en de arbeidsomstandigheden in hun fabrieken te verbeteren.

Alle fietsen worden uitgebreid getest

Alpina kinderfietsen voldoen aan de Europese richtlijnen en kwaliteitsnormen. Alpina controleert elke fiets op 50 punten voordat deze naar de winkel gaat. Zo weet je zeker dat je nieuwe Alpina veilig en lekker rijdt.

Verkrijgbaar bij specialisten

Een kinderfiets moet perfect passen. Daarom is het fijn om meer dan 1.000 Alpina verkooppunten te hebben in Nederland en België. Fiets Fix Kuijer is er één van. Kom gerust langs voor een proefrit, onderhoud, zadels en meer! Of gewoon even je zadel hoger zetten. 😄

Een ​​paar kinderen houdt hij uit

Ook jongere broertjes en zusjes kunnen jarenlang genieten van een Alpina. Bovendien kun je vaak korting krijgen op je volgende Alpina als je deze inruilt in een winkel. Een gebruikte Alpina is ook populair.

Zo weer als nieuw

Het maakt niet uit hoe sterk je een fiets bouwt, soms gaat er wat stuk. Gelukkig zijn alle onderdelen van Alpina minimaal 3 jaar verkrijgbaar. Zo brengt de fietsenmaker je Alpina weer in orde.

2 jaar garantie op alles

Alpina maakt niet alleen hun frames supersterk, ze maken ook rekjes, standaards, zijwielen, bellen, manden, spatborden en verlichting. Het is dus de hele fiets, en als er iets kapot gaat, heb je nog steeds twee jaar garantie.

Dat is 2 jaar garantie op de hele fiets!

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond