MERIDA Extreme 900 Racefiets – De Ultieme Prestatie voor Professionele Renners

195,00

De MERIDA Extreme 900 racefiets is een lichtgewicht, stijlvolle fiets die is ontworpen voor prestaties. Het frame is gemaakt van carbon en heeft een geavanceerde geometrie voor optimale aerodynamica. De fiets is uitgerust met Shimano Ultegra componenten voor betrouwbare prestaties in alle omstandigheden. Deze racefiets biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties.

MERIDA Extreme 900 Racefiets

De MERIDA Extreme 900 racefiets is een uitstekende keuze voor de serieuze wielrenner. Deze gebruikte racefiets is ontworpen met het oog op prestaties en comfort, waardoor hij ideaal is voor lange afstanden. De frameconstructie van de MERIDA Extreme 900 bestaat uit een lichtgewicht aluminium legering die sterk genoeg is om tegen de elementen te weerstaan. Het frame heeft een geometrie die speciaal is ontworpen om de rijervaring te verbeteren, waardoor je meer controle krijgt over je fiets. Bovendien zorgt het frame ervoor dat je minder energie verbruikt tijdens het rijden, wat resulteert in betere prestaties.

Shimano groepset

De MERIDA Extreme 900 wordt geleverd met een Shimano Ultegra groepset, waarmee je soepel kunt schakelen tussen verschillende versnellingen. De groepset biedt ook veel precisie en betrouwbaarheid, waardoor je altijd vertrouwen hebt in je fiets als je aan het rijden bent. Verder wordt de MERIDA Extreme 900 geleverd met een lichte wielset die zijn ontworpen om snelheid en stabiliteit te combineren. De wielen zijn licht van gewicht en bieden veel grip op elk oppervlak, waardoor ze perfect zijn voor competitief racen of training op hoge snelheid.

Betrouwbare keuze

Al met al is de MERIDA Extreme 900 racefiets een uitstekende keuze voor iedere serieuze wielrenner die op zoek is naar prestaties en comfort. Met dit model kun je vertrouwen op betrouwbare technologie├źn en innovatieve materialen die samengaan om jouw rijervaring te verbeteren.

Extra informatie

Barcodes

F.11272

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Proefrit aanvragen: MERIDA Extreme 900 Racefiets - De Ultieme Prestatie voor Professionele Renners