KMC Z1EHX Z1eHX Narrow EPT sluitschakel

7,95

De KMC Z1EHX Z1eHX Narrow EPT sluitschakel is een kettingschakel die gebruikt wordt om een ketting te sluiten. Het is een smalle schakel die gebruik maakt van EPT-technologie voor extra bescherming tegen corrosie en slijtage.

Artikelnummer: kmc-sluitschakel-missinglink-z1ehx-nr-ept Categorie: Tags: , , , ,

KMC Z1EHX Z1eHX Narrow EPT sluitschakel

De KMC Z1EHX Z1eHX Narrow EPT sluitschakel is een hoogwaardige schakel voor het sluiten van fietskettingen. De schakel is ontworpen om te passen op KMC 1-speed kettingen en wordt geleverd met een smalle breedte, waardoor het geschikt is voor alle soorten fietsen. Het unieke ontwerp garandeert een veilige sluiting en voorkomt dat de fietsketting losraakt tijdens het rijden.

Duurzame materialen

De schakel is gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat het een lange levensduur heeft. Het is bedekt met een EPT (EcoProTeq) coating, een milieuvriendelijke beschermingslaag die het oppervlak beschermt tegen corrosie en roest. De coating is ook slijtvast en zorgt ervoor dat de schakel soepel blijft werken.

Eenvoudige montage

De KMC Z1EHX Z1eHX Narrow EPT sluitschakel is eenvoudig te monteren en vereist geen speciaal gereedschap. Het kan worden gebruikt als een vervanging voor een beschadigde of versleten schakel, of als een reserveonderdeel voor noodgevallen. De schakel wordt geleverd in een verpakking van twee stuks, zodat u altijd een reserveonderdeel bij de hand heeft.

Kortom, de KMC Z1EHX Z1eHX Narrow EPT sluitschakel is een betrouwbare en duurzame oplossing voor het sluiten van fietskettingen. Het is eenvoudig te monteren, milieuvriendelijk en geschikt voor alle soorten fietsen. Met deze schakel kunt u met vertrouwen op uw fiets stappen en genieten van een soepele, veilige rijervaring.

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Barcodes

4715575896885

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur