KMC Z1EHX Sluitschakel EPT Wide 1-speed

7,95

De KMC Z1EHX Sluitschakel EPT Wide 1-speed is een sluitschakel voor fietskettingen met één versnelling. Het is voorzien van een EPT coating die zorgt voor een langere levensduur en betere bescherming tegen corrosie.

Artikelnummer: kmc-sluitschakel-missinglink-ept-z1ehx-nr-wide-1-speed-2-stuks Categorie:

KMC Z1EHX Sluitschakel EPT Wide 1-speed

De KMC Z1EHX Sluitschakel EPT Wide 1-speed is een hoogwaardige sluitschakel die speciaal is ontworpen voor een enkele versnellingsfiets. Deze sluitschakel is duurzaam en betrouwbaar en biedt uitstekende prestaties in verschillende omstandigheden.

De sluitschakel is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van EPT-technologie (EcoProTeq coating). Hierdoor is de schakel bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor de levensduur van de ketting wordt verlengd.

Single speed sluitschakel

De KMC Z1EHX Sluitschakel EPT Wide 1-speed is ontworpen om te worden gebruikt met brede 1-speed kettingen en zorgt voor een soepele en efficiënte overdracht van kracht van het pedaal naar het achterwiel.

Installatie van de sluitschakel is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen om ervoor te zorgen dat de sluitschakel correct is geïnstalleerd en veilig kan worden gebruikt.

Al met al is de KMC Z1EHX Sluitschakel EPT Wide 1-speed een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare sluitschakel voor hun enkele versnellingsfiets.

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Barcodes

4715575894812

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Ik heb een vraag over de…: KMC Z1EHX Sluitschakel EPT Wide 1-speed