KMC Z1EHX Fietsketting 1/8 Breed EPT 112s – Uitstekende Kwaliteit fietsketting

20,55

De KMC Z1EHX Fietsketting 1/8 Breed EPT 112s is een hoogwaardige ketting die speciaal is ontworpen voor het fietsen. Het is een lichte ketting met 112 schakels, waardoor het soepeler schakelt. Bovendien is de ketting voorzien van EPT buitenplaten en X-Bridge binnenplaten voor extra sterkte en duurzaamheid.

Artikelnummer: kmc-z1ehx-fietsketting-1-8-wide-ept-112s Categorie:
Pagina Delen:

KMC Z1EHX Fietsketting 1/8 Breed EPT 112s

De KMC Z1EHX fietsketting is een sterk, betrouwbaar stuk fiets accessoire dat is gemaakt van topkwaliteit materialen. Deze ketting is geoptimaliseerd voor het gebruik op e-bikes met middenmotor. Deze 112 schakels lange ketting heeft een breedte van 1/8 inch en een steek van 1/2 inch. Dankzij deze lage breedte is de ketting licht van gewicht en biedt hij veel flexibiliteit.

Duurzaam

De buitenste schakelplaten van de KMC Z1EHX fietsketting zijn gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het oppervlak heeft een hoogglanzend met dichte en strakke schakels, wat zorgt voor maximale sterkte en voldoening bij de gebruiker. De technologie van de ketting biedt ook een extreem glad oppervlak, wat een soepeler, gladdere en krachtigere versnelling geeft bij elke wisseling.

Lage weerstand

Dankzij het low-friction Elite Plating Technology-oppervlak, is de KMC Z1EHX fietsketting bestand tegen corrosie en slijtage en kan de ketting gedurende lange tijd perfect blijven presteren in alle weersomstandigheden en op alle terreinen. Bovendien is de ketting makkelijk aan te passen aan je fiets met verbeterde plooi- en verbindingspunten, zodat je nauwkeurige versnellingsovergangen krijgt.

De KMC Z1EHX fietsketting is een toplijn fietsaccessoire die je de perfecte combinatie biedt tussen kracht, duurzaamheid en lichtheid. Met zijn innovatieve technologie en strakke constructie zul je zeker tevreden zijn met je aankoop.

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg
Barcodes

4715575897639

Hoofdkleur

,

Model

Merk

Kleur

Zilver

Een vraag stellen over dit product: KMC Z1EHX Fietsketting 1/8 Breed EPT 112s - Uitstekende Kwaliteit fietsketting