Eenvoudig en Snel Je Fietsketting Repareren Met KMC Missinglink 7/8r EPT Silver 7,1mm

7,95

Met de KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm is je fietsketting repareren eenvoudig en snel. Dit handige onderdeel is gemakkelijk te installeren en zorgt voor een sterke verbinding van je ketting. Zo hoef je geen nieuwe ketting te kopen en bespaar je geld.

Artikelnummer: kmc-sluitschakel-missinglink-ept-0mm-7-8-speed-2-stuks Categorie:
Pagina Delen:

Eenvoudig en snel je fietsketting repareren met KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm per paar

Als fietser weet je als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je fietsketting kapot gaat tijdens een ritje. Een gebroken of versleten fietsketting kan ervoor zorgen dat je niet meer verder kunt fietsen. Het is daarom belangrijk om je fietsketting regelmatig te onderhouden en te controleren op slijtage. Gelukkig is het repareren van je fietsketting tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden met de KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm.

Hieronder bespreken we wat de KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm precies is, wat de voordelen zijn ten opzichte van andere methodes om je fietsketting te repareren en hoe je de missingLink op een eenvoudige en snelle manier kunt gebruiken.

Wat is de KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm?

De KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm is een speciale schakel die je kunt gebruiken om je fietsketting te repareren. De schakel is geschikt voor fietskettingen met 7 of 8 versnellingen en heeft een breedte van 7,1mm. De missingLink is voorzien van een speciale EPT coating, waardoor de schakel extra duurzaam is en langer meegaat.

Wat zijn de voordelen van de KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm?

Het repareren van je fietsketting met de KMC missingLink heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere methodes. Zo hoef je bijvoorbeeld geen speciaal gereedschap te gebruiken om de schakel te monteren. Dit maakt het vervangen van je fietsketting een stuk eenvoudiger en sneller.

Daarnaast is de missingLink ook nog eens heel erg betrouwbaar. De schakel is uitvoerig getest en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit betekent dat je zorgeloos van je fietsrit kunt genieten, zonder bang te hoeven zijn dat je ketting weer kapot gaat.

Hoe gebruik je de KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm?

Het monteren van de KMC missingLink is heel erg eenvoudig. Volg onderstaande stappen om je fietsketting snel en gemakkelijk te repareren:

  1. Zorg ervoor dat je de juiste missingLink hebt voor jouw fietsketting. De missingLink is geschikt voor fietskettingen met 7 of 8 versnellingen en heeft een breedte van 7,1mm.
  2. Haal de gebroken schakel uit je fietsketting. Dit kun je doen door de pin uit de schakel te duwen met behulp van een kettingpons.
  3. Plaats de KMC missingLink tussen de twee uiteinden van je fietsketting. Zorg ervoor dat de schakel goed in elkaar klikt. Je kunt dit controleren door aan de ketting te trekken.
  4. Controleer of de schakel goed zit door de ketting te draaien. Zorg ervoor dat de schakel soepel loopt en niet vastzit.

Conclusie

Als je fietsketting kapot gaat tijdens een ritje, kan dit ontzettend vervelend zijn. Gelukkig is het repareren van je fietsketting tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden met de KMC missingLink 7/8R EPT silver 7,1mm. De missingLink is betrouwbaar, duurzaam en eenvoudig te monteren, waardoor je snel weer zorgeloos van je fietstocht kunt genieten. Zorg er wel voor dat je altijd een KMC missingLink bij je hebt tijdens het fietsen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Extra informatie

Gewicht 0,01 kg
Barcodes

4715575894775, 4715575896854

Hoofdkleur

,

Model

Merk

Maat

,

Kleur

Grijs, Zilver

Een vraag stellen over dit product: Eenvoudig en Snel Je Fietsketting Repareren Met KMC Missinglink 7/8r EPT Silver 7,1mm