KMC Digitale Chain Checker – Meet De Slijtage van Je Fietsketting Digitaal

105,95

De KMC Digitale Chain Checker meet de slijtage van je fietsketting digitaal.

Artikelnummer: kmc-digitale-chain-checker Categorie:
Pagina Delen:

KMC Digitale Chain Checker

De KMC Digitale Chain Checker is een handige tool waarmee je snel en nauwkeurig de slijtage van je fietsketting kunt meten. Door regelmatig je ketting te controleren, kun je voorkomen dat deze te ver versleten raakt en zo het risico op breuk of beschadiging van andere onderdelen van je fiets verminderen.

De Digitale Chain Checker werkt door middel van een sensor die de afstand tussen de kettingschakels meet. De tool kan gebruikt worden met alle 1-12-speed kettingen, ongeacht het merk. Met de gemakkelijk afleesbare digitale display kun je direct zien of je ketting nog in goede staat is of aan vervanging toe is.

Super eenvoudig

Het gebruik van de KMC Digitale Chain Checker is zeer eenvoudig. Plaats de tool eenvoudigweg op de ketting en druk lichtjes naar beneden om te meten. De tool zal automatisch aangeven of de slijtage binnen acceptabele marges valt of niet. Als er vervanging nodig is, hoef je alleen maar een nieuwe ketting aan te schaffen en deze te monteren volgens de instructies van de fabrikant.

Met zijn compacte formaat en lichte gewicht is de KMC Digitale Chain Checker gemakkelijk mee te nemen op reis zodat je altijd zeker weet dat je fietsketting in goede staat verkeert. Investeer nu in deze handige tool en voorkom onnodige uitgaven voor reparaties en onderhoud!

Extra informatie

Barcodes

4715575884387

Hoofdkleur

,

Model

Merk

Kleur

Zilver, Zwart

Een vraag stellen over dit product: KMC Digitale Chain Checker – Meet De Slijtage van Je Fietsketting Digitaal