De klassieke HESLING Jasbeschermer No 5: Functioneel en tijdloos design

7,95

De klassieke HESLING Jasbeschermer No 5 is een klassieke en tijdloze accessoire voor de fiets. Het functionele ontwerp zorgt ervoor dat de jas beschermd blijft tijdens het fietsen. De jasbeschermer is eenvoudig te bevestigen en past op vrijwel elke fiets. Een must-have voor elke stijlvolle fietser.

Artikelnummer: hesling-jasbeschermer-no.5-classic Categorie:

De klassieke HESLING Jasbeschermer No 5: Functioneel en tijdloos design

Jasbeschermers zijn een onmisbaar onderdeel van een fiets. Ze beschermen de broekspijpen tegen vuil en voorkomen dat deze vast komen te zitten tussen de ketting en het tandwiel. De HESLING Jasbeschermer No 5 is een klassieker onder de jasbeschermers. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken van deze jasbeschermer en waarom het nog steeds een populaire keuze is onder fietsers.

Functioneel design

De klassieke HESLING Jasbeschermer No 5 heeft een functioneel design. Het is ontworpen om de broekspijpen te beschermen tegen vuil en de ketting. Het heeft een eenvoudige, maar effectieve constructie die bestaat uit drie delen: een metalen plaat die de ketting afdekt, een leren flap die aan de metalen plaat is bevestigd en een elastische band die het geheel op zijn plaats houdt. De jasbeschermer bedekt de achterkant van het tandwiel en een deel van de ketting. Hierdoor wordt voorkomen dat vuil zich ophoopt op deze plekken en wordt de levensduur van de ketting verlengd.

Tijdloos design

Het design van de klassieke HESLING Jasbeschermer No 5 is tijdloos. Het heeft een eenvoudige en klassieke look die past bij de meeste soorten fietsen en outfits. De jasbeschermer is verkrijgbaar in zwart en bruin leer en past bij de meest voorkomende kleuren van fietsen. Het ontwerp is geïnspireerd op de jasbeschermers die in de jaren 50 en 60 populair waren en is nog steeds relevant in de huidige tijd.

Duurzame materialen

De klassieke HESLING Jasbeschermer No 5 is gemaakt van duurzame materialen. De metalen plaat is gemaakt van roestvrij staal, waardoor deze niet snel zal roesten. Het leer is van hoge kwaliteit en zal niet snel slijten. De elastische band is gemaakt van sterk materiaal dat niet snel zal breken. Dit alles zorgt ervoor dat de jasbeschermer een lange levensduur heeft en weinig onderhoud nodig heeft.

Eenvoudig te monteren

De HESLING Jasbeschermer No 5 is eenvoudig te monteren. Het kan worden bevestigd aan de achterzijde van de fiets door middel van een schroef die de metalen plaat op zijn plaats houdt. De leren flap en de elastische band kunnen vervolgens gemakkelijk worden bevestigd. Het monteren van de jasbeschermer is een klus die de meeste mensen zelf kunnen doen en duurt slechts enkele minuten.

Populaire keuze onder fietsers

De klassieke HESLING Jasbeschermer No 5 is nog steeds een populaire keuze onder fietsers. Het is een klassieker onder de jasbeschermers en wordt nog steeds veel gebruikt door mensen die op zoek zijn naar een functionele en tijdloze jasbeschermer. Het is te vinden op veel verschillende soorten fietsen, van stadsfietsen tot touringfietsen, en wordt gebruikt door fietsers van alle leeftijden.

Conclusie

De klassieke HESLING Jasbeschermer No 5 is een klassieker onder de jasbeschermers. Het heeft een functioneel en tijdloos design, is gemaakt van duurzame materialen en is eenvoudig te monteren. Het is nog steeds een populaire keuze onder fietsers van alle leeftijden en wordt gebruikt op verschillende soorten fietsen. Als je op zoek bent naar een jasbeschermer die niet alleen functioneel is, maar er ook goed uitziet, dan is de HESLING Jasbeschermer No 5 zeker het overwegen waard.

Extra informatie

Gewicht 0,18 kg
Barcodes

8715702000303, 8715702000044

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De klassieke HESLING Jasbeschermer No 5: Functioneel en tijdloos design