KALLOY Stuurpen Verstelbaar 22.2 90mm Voorbouw – Ideaal Voor Een Comfortabele en Veilige Fietservaring.

27,50

De Kalloy Stuurpen Verstelbaar 22.2 90mm voorbouw is een verstelbare stuurpen van 90mm lang en geschikt voor een diameter van 22.2mm.

Artikelnummer: kalloy-stuurpen-verstelbaar-22.2-90-zi Categorie:
Pagina Delen:

Kalloy Stuurpen Verstelbaar 22.2 90mm voorbouw

De Kalloy Stuurpen Verstelbaar is geschikt voor een stuur met een diameter van 22.2 mm en heeft een lengte van 90 mm. Deze voorbouw is verstelbaar, waardoor je de hoogte en hoek van je stuur kunt aanpassen voor een comfortabele rijpositie.

De stuurpen is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp. De klemmen zijn ook gemaakt van aluminium en hebben roestvrijstalen bouten voor extra stevigheid.

Verstelbaar

Deze Kalloy Stuurpen Verstelbaar is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met alle benodigde hardware. Het biedt veel aanpassingsmogelijkheden waardoor het geschikt is voor verschillende fietsers en fietsstijlen.

Kortom, als je op zoek bent naar een verstelbare stuurpen die stevig, duurzaam en makkelijk te installeren is, dan is de Kalloy Stuurpen Verstelbaar 22.2 90mm voorbouw de perfecte keuze!

Extra informatie

Barcodes

8716637010320

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Grijs

Een vraag stellen over dit product: KALLOY Stuurpen Verstelbaar 22.2 90mm Voorbouw – Ideaal Voor Een Comfortabele en Veilige Fietservaring.