Aanbieding!

ICETOOLZ Sport Hogedruk Vloerpomp met Manometer – Snel en Efficiënt Fietsbanden Oppompen

39,95

De ICETOOLZ Sport Hogedruk Vloerpomp met Manometer is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare pomp die is ontworpen voor het oppompen van fietsbanden, ballen en andere luchtgevulde artikelen. De pomp is uitgerust met een duidelijk afleesbare manometer waarmee de druk precies op de juiste waarde kan worden ingesteld. De pomp is compact en licht van gewicht, zodat hij gemakkelijk meegenomen kan worden.

Artikelnummer: icetoolz-vloerpomp-sport-hogedruk-met-manometer Categorie:
Pagina Delen:

ICETOOLZ Sport Hogedruk Vloerpomp met Manometer

De ICETOOLZ Sport Hogedruk Vloerpomp met Manometer is ontworpen om fietsbanden en andere sportartikelen snel op te pompen tot hun gewenste druk. Met een robuust frame dat gemaakt is van aluminium zal de pomp jarenlang meegaan. De manometer is gemakkelijk af te lezen, duw de knop in om de druk te meten. De manometer is ook afneembaar wat het opslaan en vervoeren van de pomp makkelijker maakt.

Hoge druk

Deze hoogwaardige vloerpomp is geschikt voor banden tot een druk van 16 Bar (232 PSI), wat betekent dat je fietsbanden en bromfietsbanden eenvoudig op kan pompen. Bij het gebruik van deze pomp hoef je niet bang te zijn dat je banden beschadigen, doordat deze over een behoorlijke inspanning beschikt.

De pomp wordt geleverd met twee opzetstukken voor het opzetten op AV- en SV-ventielen, waardoor het mogelijk is om bijna alle fietsbanden en luchtbedden te pompen. Deze pomp is ook voorzien van een clip voor het aansluiten van de handgreep aan de stang om gemakkelijk te kunnen pompen.

Extra informatie

Barcodes

4718152104519

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Geel

Een vraag stellen over dit product: ICETOOLZ Sport Hogedruk Vloerpomp met Manometer - Snel en Efficiënt Fietsbanden Oppompen