Humpert Expanderconus 25.4mm Schuin Staal | Duitse Fiets Accessoires

2,00

De Humpert Expanderconus 25.4mm Schuin Staal is een fietsaccessoire die wordt gebruikt voor het verhogen van de stijfheid en stevigheid van de fietsstuur. Het is gemaakt van staal en heeft een diameter van 25,4 mm waardoor het geschikt is voor de meeste standaard stuurpennen. De conus kan soepel worden versteld met een inwendige schroef, waardoor het eenvoudig om te stellen naar je persoonlijke wensen.

Humpert Expanderconus 25.4mm Schuin Staal

De Humpert Expanderconus 25.4mm Schuin Staal is een stijf en robuust onderdeel dat specifiek is ontworpen voor fietsen met een stuurpen met een diameter van 25.4mm. Het heeft een schuine vorm met een gepolijst oppervlak dat zorgt voor een strakke, stabiele fit. De conus bestaat uit hoogwaardig staal dat is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor wordt een duurzame constructie gegarandeerd.

Makkelijke montage

De conus wordt geleverd met een bevestigingsmiddel dat het de montage vergemakkelijkt. Er wordt ook een speciale tool meegeleverd die ontworpen is om de conus moeiteloos en veilig aan te brengen op de stuurpen. Deze tool heeft aan beide kanten uitsparingen die gemakkelijk over de conus geschoven kunnen worden om de montage te voltooien. Daarnaast zijn de conussen voorzien van een speciale rubberen afscherming waardoor eventuele schokken en trillingen worden geabsorbeerd.

Kortom, de Humpert Expanderconus 25.4mm Schuin Staal is ideaal voor iedere fiets met een stuurpen met een diameter van 25.4mm. Het is zwaar, stijf en duurzaam, waardoor het een betrouwbare montage biedt die jarenlang meegaat.

Extra informatie

Gewicht 47 kg
Barcodes

4016538003242

Hoofdkleur

Merk

Kleur