Geen Modder Meer Op Je Kleding Met De HESLING Jasbeschermer No 6 Secura

15,00

De HESLING Jasbeschermer No 6 Secura voorkomt modderspetters op kleding tijdens het fietsen. De jasbeschermer is makkelijk te bevestigen en past op elke fiets. Met de verstelbare elastische banden blijft de beschermer goed op zijn plaats. Kortom, geen modder meer op je kleding met deze handige jasbeschermer!

Artikelnummer: hesling-jasbeschermer-no.6-secura-voor-spatborden Categorie:

Geen Modder meer op je Kleding met de HESLING Jasbeschermer No 6 Secura

Niets is vervelender dan met modder besmeurde kleding op je werk of school aankomen. Vooral fietsers die dagelijks door de modder moeten rijden, kennen deze frustratie maar al te goed. Gelukkig is er nu een oplossing: de HESLING Jasbeschermer No 6 Secura. Deze jasbeschermer is ontworpen om ervoor te zorgen dat je kleding altijd schoon blijft tijdens het fietsen.

Wat is de HESLING Jasbeschermer No 6 Secura?

De HESLING Jasbeschermer No 6 Secura is een speciaal ontworpen jasbeschermer die voorkomt dat modder en vuil op je kleding terechtkomen tijdens het fietsen. De jasbeschermer is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en is ontworpen om op je fiets te blijven zitten, zelfs tijdens de meest ruige fietstochten.

Hoe kan de Jasbeschermer No 6 Secura worden gebruikt?

De HESLING Jasbeschermer No 6 Secura is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van je fiets. Het is ontworpen om op de achtervork van je fiets te worden bevestigd en kan worden aangepast aan de grootte van je fiets. Zodra de jasbeschermer is bevestigd, hoef je je geen zorgen meer te maken over modder en vuil op je kleding tijdens het fietsen.

Conclusie

De HESLING Jasbeschermer No 6 Secura is een essentieel accessoire voor elke fietser die dagelijks door de modder moet fietsen. Het biedt bescherming tegen modder en vuil dat van je fiets kan spatten en zorgt ervoor dat je kleding altijd schoon blijft tijdens het fietsen. Het is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van je fiets en kan worden aangepast aan de grootte van je fiets. Dus als je op zoek bent naar een manier om modder en vuil op je kleding te voorkomen, is de HESLING Jasbeschermer No 6 Secura de perfecte oplossing.

Extra informatie

Gewicht 0,22 kg
Barcodes

8715702005780

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Geen Modder Meer Op Je Kleding Met De HESLING Jasbeschermer No 6 Secura