Hesling Jasbeschermer 28 Inch No 6 Secura (paar)

16,75

Hesling Jasbeschermer 28 Inch No 6 Secura (paar) zijn jasbeschermers voor fietsen, specifiek ontworpen voor 28 inch fietsen. Het betreft een set van twee jasbeschermers.

Artikelnummer: hesling-anp-jasbeschermer-slot-rem-hes-secura-0,5-stel Categorie:

Hesling Jasbeschermer 28 Inch No 6 Secura

De Hesling Jasbeschermer 28 Inch No 6 Secura is een paar jasbeschermers die speciaal zijn ontworpen voor fietsen met een wielmaat van 28 inch. De jasbeschermers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden uitstekende bescherming tegen vuil en regen tijdens het fietsen.

Deze jasbeschermers zijn eenvoudig te monteren en passen op vrijwel alle typen fietsen met een framehoogte tussen de 49 en 62 centimeter. Het gepatenteerde secura-systeem zorgt ervoor dat de jasbeschermers stevig op hun plaats blijven, zelfs bij hoge snelheden of ruw terrein.

Duurzaam

Bovendien zijn deze jasbeschermers ook zeer duurzaam en gaan ze lang mee. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor lange fietstochten in verschillende weersomstandigheden.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare, duurzame en effectieve jasbeschermers voor je fiets, dan zijn de Hesling Jasbeschermer 28 Inch No.6 Secura zeker het overwegen waard!

Extra informatie

Barcodes

8715957490157

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Hesling Jasbeschermer 28 Inch No 6 Secura (paar)