Herrmans H-BLACK PRO E-BIKE 6-12V

97,95

De Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V is een krachtige en veelzijdige koplamp voor elektrische fietsen. De koplamp heeft een superieure lichtopbrengst en een lange batterijduur. De koplamp is ook zeer robuust en kan tegen een stootje.

Artikelnummer: herrmans-koplamp-herr-h-pro-e-led-6-12v-zw Categorie:
Pagina Delen:

Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V: de krachtigste koplamp voor elektrische fietsen

Algemeen

De Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V is een krachtige koplamp voor elektrische fietsen. Hij heeft een lichtopbrengst van 230 lumen, wat meer dan genoeg is om veilig te fietsen in het donker. De koplamp is uitgerust met de gepatenteerde Projector Technology (P-Tech) van Herrmans, die zorgt voor een superieure lichtopbrengst en een gefocuste lichtbundel.

Voordelen

 • 230 lumen lichtopbrengst voor veilig fietsen in het donker
 • Projector Technology (P-Tech) voor superieure lichtopbrengst en gefocuste lichtbundel
 • Lange batterijduur van 3,5 uur
 • Robuuste behuizing van aluminium
 • StVZO-gecertificeerd voor gebruik in Duitsland

Nadelen

 • Hoge prijs
 • Niet geschikt voor alle fietsen

Unieke eigenschappen

De Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V heeft een aantal unieke eigenschappen die hem tot een van de beste koplampen voor elektrische fietsen maken.

 • Projector Technology (P-Tech): deze technologie zorgt voor een superieure lichtopbrengst en een gefocuste lichtbundel. Dit resulteert in een beter zicht op de weg en een veiligere rit.
 • Lange batterijduur: de koplamp heeft een batterijduur van 3,5 uur, wat voldoende is voor de meeste ritten.
 • Robuuste behuizing: de behuizing van aluminium is zeer robuust en kan tegen een stootje.
 • StVZO-gecertificeerd: de koplamp is gecertificeerd voor gebruik in Duitsland. Dit betekent dat hij voldoet aan de Duitse eisen voor fietsverlichting.

Geschiktheid

De Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V is geschikt voor elektrische fietsen met een spanning van 6-12V. De koplamp is ook geschikt voor fietsen met een voorvork of stuur dat is voorzien van een montagebeugel.

Instructies en installatie

De Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V is eenvoudig te installeren. De koplamp wordt geleverd met een montagebeugel die op de voorvork of het stuur van de fiets kan worden bevestigd. De koplamp wordt vervolgens aangesloten op de accu van de elektrische fiets.

Onderhoud

De Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V is eenvoudig te onderhouden. De koplamp moet regelmatig worden schoongemaakt om stof en vuil te verwijderen. De koplamp kan ook worden gedemonteerd om de LED’s schoon te maken.

Garantie

De Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.

Bestel vandaag nog de Herrmans H-Black Pro E-Bike 6-12V en geniet van veilige en comfortabele ritten in het donker.

Over Herrmans

Herrmans is een Duitse fabrikant van fietsonderdelen. Het bedrijf is opgericht in 1901 en heeft meer dan 120 jaar ervaring in de fietsindustrie. Herrmans produceert een breed scala aan fietsonderdelen, waaronder verlichting, remmen, stuurpennen en stuurgrepen.

Extra informatie

Barcodes

6420296065127

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: Herrmans H-BLACK PRO E-BIKE 6-12V