Herrmans H-Black Pro E-bike 6-12 Volt koplamp

96,75

De Herrmans H-Black Pro E-bike 6-12 Volt koplamp is een krachtige, hoogwaardige LED-koplamp die geschikt is voor elektrische fietsen met een spanning van 6-12 Volt. De lamp biedt dankzij de duurzame constructie betrouwbare verlichting en is gemakkelijk te monteren.

Artikelnummer: herrmans-koplamp-herr-h-pro-e-led-6-12v-zw Categorie:

Herrmans H-Black Pro E-bike 6-12 Volt koplamp

De Herrmans H-Black Pro E-bike 6-12 Volt koplamp is een hoogstaand product van Herrmans dat ontworpen is voor elektrische fietsen. Het product heeft een krachtige LED die ervoor zorgt dat je je weg in het donker kunt verlichten, wat erg handig is tijdens avontuurlijke buitenfietstochten.

Heldere verlichting van 230 lumen

Het design van de lamp is compact en licht, waardoor het makkelijk te bevestigen is op elk type elektrische fiets. De koplamp geeft een heldere output van maximaal 230 lumen, zodat je altijd goed zicht hebt. Het grote voordeel is dat de lamp geschikt is voor 6-12 Volt spanning, waardoor hij kan worden gebruikt met bijna elke elektrische fiets.

Kortom, de Herrmans H-Black Pro E-bike 6-12 Volt koplamp is een must have voor elke avontuurlijke fietser die verlichting wil hebben tijdens het rijden in het donker. Het product biedt een heldere output in combinatie met optimaal energieverbruik, waardoor je veilig en comfortabel kunt rijden.

Extra informatie

Gewicht 0,22 kg
Barcodes

6420296065127

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Herrmans H-Black Pro E-bike 6-12 Volt koplamp