Handige Fietsverhuur in Schalkwijk

Fietsverhuur bij Fiets Fix Kuijer

Er is op en rond het eiland van Schalkwijk (gemeente Houten) veel meer te zien dan je lopend kunt beleven in een dag.

Langs onze mooie waterwerken-route, inundatiekanalen, weteringen en historische forten fietsen.

Het verkennen van de omgeving van Schalkwijk bij Lek en de Hollandse Waterlinie forten per huurfiets is een fantastische manier om de prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden van deze regio te ontdekken. Met de wind in je haren en de vrijheid van een fiets onder je voeten, kun je op je eigen tempo genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

Schalkwijk bij Lek is gelegen in het midden van Nederland, en het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte polders, pittoreske dorpjes en historische waterwerken. Met een huurfiets kun je gemakkelijk de rustige landwegen verkennen en genieten van het prachtige landschap dat je omringt. Fiets langs de kronkelende rivier de Lek, bewonder de grazende koeien in de weilanden en adem de frisse lucht in terwijl je door de schilderachtige omgeving fietst.

Een hoogtepunt van de omgeving zijn de Hollandse Waterlinie forten. Deze forten werden ooit gebouwd als onderdeel van een ingenieus verdedigingssysteem dat Nederland beschermde tegen vijandelijke aanvallen. Met je huurfiets kun je gemakkelijk van fort naar fort fietsen en de rijke geschiedenis van deze vestingwerken verkennen. Verbeeld jezelf hoe het was om hier te zijn in vroegere tijden, terwijl je door de weilanden en over de wallen van de forten fietst.

Fietsverhuur

Naast de historische forten biedt de omgeving van Schalkwijk ook talloze andere bezienswaardigheden. Maak een tussenstop in de charmante dorpen en geniet van een heerlijke lunch in restaurant Jonkheer de Ram of . Bewonder de oude boerderijen en torens die verspreid liggen in het landschap, en maak foto’s van het idyllische uitzicht dat je onderweg tegenkomt.

Voor de natuurliefhebbers is er ook genoeg te ontdekken. Fiets door de prachtige natuurgebieden en geniet van de diverse flora en fauna die deze regio te bieden heeft. Vogelliefhebbers kunnen hun verrekijker meenemen en kijken naar de vele vogelsoorten die hier te vinden zijn.

Of je nu een fervent fietser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en ontspannende manier om de omgeving te verkennen, een huurfiets is de ideale keuze. Het geeft je de vrijheid en flexibiliteit om op je eigen tempo te reizen en te genieten van al het moois dat Schalkwijk bij Lek en de Hollandse Waterlinie forten te bieden hebben.

Dus huur een fiets, plan je route en ga op avontuur in deze prachtige regio. Laat je verrassen door de natuurlijke schoonheid, de rijke geschiedenis en de gastvrijheid van de lokale gemeenschappen. Verken de omgeving van Schalkwijk bij Lek en de Hollandse Waterlinie forten op twee wielen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.


Kosten

Verhuurvoorwaarden

Op onze fietsverhuur zijn Algemene voorwaarden Fietsverhuur BOVAG van toepassing. Wil je die bekijken volg dan deze link.

Borg

De borg per fiets bedraagt € 50,00 zodat ervoor wordt zorggedragen dat de fiets terugkeert in dezelfde staat als waarin deze is meegegeven door ons. Als de fiets om welke reden dan ook moet worden gerepareerd, zal het reparatiebedrag van de borg worden afgetrokken. De borg wordt op dezelfde manier terugbetaald als wij het hebben ontvangen. Dit betekent dat als je de borg pint, het bedrag ook weer via de bank naar je zal worden overgemaakt.

Voorwaarden fietsverhuur Fiets Fix Kuijer buiten de verhuur prijs en borg:

  • Verloren sleutel van slot 30,00
  • Gebroken sleutel 15,00
  • Het missen van het hangslot 20,00
  • Vermissen of gestolen fiets zonder dat er sleutels overlegd kunnen worden 350,00
  • Vermissen of gestolen fiets met sleutels nog in bezit 150,00
  • Gebroken of verbogen velg 95,00
  • Gebroken of verbogen voorvork 95,00
  • Kleine reparaties of gebreken aan de fiets worden de kosten besproken met de fietsenmaker.

Afspraak maken?

Via onze contactpagina kun je eenvoudig contact leggen met ons en informeren wat de mogelijkheden zijn op de dag dat jij wilt fietsen.