Gemakkelijke Haal- en Brengservice

Fiets Haal- en Brengservice als je zelf geen tijd hebt?

Handige fiets Haal- en Brengservice: hoe het werkt

Ben je een fervent fietser, dan is een dienst die je wellicht interesseert onze fiets haal- en brengservice. Met deze service kun je je fiets bij je thuis of op het werk laten ophalen en na onderhoud of reparatie weer terugbrengen.

Het gebruik van een fiets haal- en brengservice is relatief eenvoudig.

Tijdens het afspraak planningsproces word je wat basisinformatie over je fiets gevraagd, zoals het merk en model, eventuele problemen die je ondervindt en de beste tijd om deze op te halen. We plannen dan een dag in waarop een van onze medewerkers naar je toekomt om je fiets(en) op te halen. Over het afhaaltijdstip hebben we daarna nog telefonisch contact.

Op de dag van ophalen arriveren we natuurlijk op de afgesproken tijd op de door je aangewezen locatie. We zullen je fiets grondig inspecteren en eventuele problemen opmerken. Zodra we de staat van je fiets hebben beoordeeld, laden we deze in en vervoeren we ze naar onze werkplaats voor reparatie of onderhoudsbeurt.

haal- en brengservice

In onze werkplaats voeren getrainde vakmensen alles wat nodig is om je fiets in orde te brengen. Denk aan: versleten onderdelen en kettingen of remblokken vervangen, versnellingen of remmen afstellen of de hele fiets afstellen, afhankelijk van wat er gerepareerd of onderhouden moet worden. Het team in de werkplaats gebruikt hoogwaardige gereedschappen en onderdelen om ervoor te zorgen dat alle reparaties en onderhoud correct worden uitgevoerd.

Zodra alle noodzakelijke reparaties zijn voltooid, voert het team van de werkplaats kwaliteitscontroles uit op alle aspecten van je fiets voordat de retourzending naar je wordt ingepland.

Als het tijd is om de fiets bij je af te leveren, houd er dan opnieuw rekening mee dat we telefonisch een tijdstip me je hebben afgesproken voor het terugbrengen van je fiets. Zodra we aankomen, zullen we je fiets uitladen, een laatste inspectie uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle reparaties en onderhoud correct en naar je tevredenheid zijn voltooid en vervolgens bij je afleveren.

Onze halen en brengen service kan je heel wat tijd en moeite besparen. In plaats van zelf je fiets naar en van onze reparatiewerkplaats te moeten brengen en halen, kun je met deze service je dagelijkse bezigheden ongestoord voortzetten en er tegelijkertijd voor zorgen dat je fiets wordt gerepareerd door ervaren professionals.


We doen dat aan alle soorten fietsen.


Haal – en Brengservice