Stevens Bikes

Stevens Bikes Opgericht in 1990 in Hamburg, Duitsland, heeft zich snel gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van fietsen. Het bedrijf is vooral bekend om zijn uitgebreide assortiment hoogwaardige fietsen, variërend van racefietsen tot mountainbikes en trekkingfietsen.

Als merk Een onuitwisbare stempel drukken op het landschap van morgen.

Stevens Bikes

Deze super fijne fietsen staan klaar bij ons om het werkwoord ‘fietsen’ opnieuw te definiëren.

Wil je meer weten of wil je langskomen, neem dan contact op.

Stevens Bikes
Stevens Bikes
Stevens Bikes

Hun onderscheidend vermogen zit in de toewijding aan innovatie en kwaliteit. Dat heeft hen een solide reputatie bezorgd onder fietsliefhebbers wereldwijd.

Stevens Bikes

Focus op Innovatie

Het bedrijf is ook bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie. Ze integreren geavanceerde technologieën in hun fietsen, wat resulteert in uitstekende prestaties en comfort voor de rijder. Of je nu een enthousiaste wielrenner bent die op zoek is naar snelheid of een avontuurlijke mountainbiker die uitdagende paden wil verkennen, er is bij hun altijd een fiets die aan jouw behoeften voldoet.

Stevens Bikes

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Stevens is niet alleen gericht op prestaties, maar ook op duurzaamheid. Ze streven naar milieuvriendelijke productieprocessen en gebruiken materialen die zowel robuust als eco-vriendelijk zijn. Dit toewijding aan duurzaamheid maakt het een aantrekkelijke keuze voor milieubewuste fietsers.

Stevens Bikes

  • Of je nu een ervaren professional bent of net begint met fietsen, Stevens heeft een fiets voor jou.
  • Nadruk op innovatie, kwaliteit en milieubewustzijn.
  • Blijvend de fietsindustrie vormgeven en inspireren.