Schwalbe

Als je op zoek bent naar hoogwaardige fietsbanden, is SCHWALBE een merk dat je zeker in overweging moet nemen. Met decennia aan ervaring heeft SCHWALBE een solide reputatie opgebouwd in de fietsindustrie door hun betrouwbare en duurzame banden.

Als merk Een onuitwisbare stempel drukken op het landschap van morgen.

Schwalbe

Schwalbe is klaar om de fietsenbranche opnieuw te definiëren.

Wil je meer weten of wil je langskomen, neem dan contact op.

Schwalbe
Schwalbe
Schwalbe

BIJ SCHWALBE MAKEN ZE BANDEN
DIE JE NAAR JE BESTEMMING BRENGEN.
WAAR DIE ‘BESTEMMING’ OOK MAG ZIJN.
OMDAT HET SOMS NIET ECHT EEN PLAATS IS,
MAAR EEN GEVOEL.
VAN VRIJHEID,
VERTROUWEN,
EN OPTIMISME.
EN HUN BANDEN BRENGEN JE DAAR,
ELKE KEER OPNIEUW.
DANKZIJ HUN TECHNOLOGIE VOOR LEEGLOOPBESCHERMING,
ECO-VRIENDELIJKE PRODUCTEN EN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN.
NERGENS IS ONTOEGANKELIJK,
DUS KIES JE BESTEMMING EN…

Schwalbe

Innovatieve Technologieën

SCHWALBE staat bekend om zijn innovatieve benadering van bandenontwerp en technologie. Het merk heeft talloze patenten op zijn naam staan, en ze gebruiken geavanceerde materialen en productiemethoden om banden te creëren die uitblinken in prestaties, grip en lekbestendigheid.

Koestering


Dit is een bedrijf waar ze een diepgeworteld gevoel van verantwoordelijkheid koesteren jegens onze klanten, medewerkers, de samenleving en het milieu. Hun producten vormen een bijdrage aan duurzame mobiliteitsoplossingen, en daarmee verminderen we de ecologische impact van verkeer.

Duurzame Producten

Hun focus ligt op het produceren van hoogwaardige, duurzame producten met een lange levensduur. Vanaf de ontwikkelingsfase tot het einde van de levenscyclus houden we vast aan een duurzame aanpak.

Recycling van Binnenbanden

Alle binnenbanden van Schwalbe zijn 100% recyclebaar. Ontdek meer over ons binnenband recyclingprogramma, ook bij Fiets Fix Kuijer.

Green Compound

Het loopvlakrubber bestaat volledig uit polymeren die exclusief afkomstig zijn van hernieuwbare en gerecyclede grondstoffen. Dankzij hun geavanceerde technologie kunnen ze hoogwaardig loopvlakrubber produceren met behoud van de standaardkwaliteit (grip/duurzaamheid), terwijl ze aanzienlijke energie- en grondstofbesparingen realiseren. Leer meer over hun Green Compound.

GreenGuard

Hun GreenGuard lekbescherming, met een dikte van drie millimeter, is vervaardigd uit natuurlijk rubber en is zeer elastisch. Een derde van het materiaal is gerecycled, waardoor het duurzaamheid combineert met efficiënte lekbescherming. GreenGuard wordt ook gebruikt in hun best verkochte band, de Marathon.

Schwalbe

Consumentenadvies

We adviseren onze klanten om hun banden niet te snel te vervangen en regelmatig de bandenspanning te controleren om de levensduur te verlengen. Door deze eenvoudige stappen te volgen, dragen ze bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere fietservaring.

Schwalbe staat bekend om

  • innovatieve benadering van fietsbanden
  • een samenkomst van technologie en functionaliteit
  • hernieuwen, recyclen en een sterk verantwoordelijkheidsbesef