REANY Bikes, innovatief design uit Venlo

REANY fietsen is een jong Nederlands fietsenmerk. Het bedrijf is sinds 2020 gevestigd in Venlo, Limburg. Het bedrijf specialiseert zich in het aanbieden van een beperkte maar hoogwaardige collectie premium elektrische fietsen. Hierbij ligt de nadruk op design, lichtheid en gebruiksgemak.

Als merk Een onuitwisbare stempel drukken op het landschap van morgen.

Reany

Deze super fijne fietsen staan klaar bij ons om het werkwoord ‘fietsen’ opnieuw te definiëren.

Wil je meer weten of wil je langskomen, neem dan contact op.

REANY Bikes, innovatief design uit Venlo
REANY Bikes, innovatief design uit Venlo
REANY Bikes, innovatief design uit Venlo
REANY Bikes, innovatief design uit Venlo
REANY Bikes, innovatief design uit Venlo

REANY Bikes is een innovatief bedrijf te zijn dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige elektrische stadsfietsen. Hun fietsen zijn lichtgewicht, krachtig en hebben een aantal handige features. De prijzen zijn scherp voor wat je krijgt er wel een kwaliteitsfiets voor terug.

REANY Bikes

Focus op Smart

Ze bieden een kleine collectie premium e-bikes met een focus op design, lichtheid en gebruiksgemak. Deze fietsen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten en meerdere kleuren, zodat ze voor berijders van 160-200 cm geschikt zijn. Hun fietsen zijn gemaakt van carbonfiber en aluminium en hebben een riemaandrijving in plaats van een ketting.

Al hun fietsen zijn uitgerust met een achterwielmotor en een LG accu met Smart BMS.

Kenmerken van REANY fietsen:

  • Geproduceerd in Nederland: Ze worden volledig in Nederland geassembleerd, met hoogwaardige materialen en componenten. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Ze staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De fietsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en componenten en zijn ontworpen om lang mee te gaan.
  • Gebruiksgemak: Deze fietsen zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. De fietsen zijn gemakkelijk te bedienen en onderhouden.
REANY Bikes, innovatief design uit Venlo

Bepaal je eigen pad

REANY e-bikes beschikken over een zeer lichtgewicht carbon of aluminium frame, met een gewicht dat begint bij 14,3 kg. Daarmee de lichtste e-bike in deze klasse.

Deze fietsen zijn uitgerust met een krachtige en tegelijkertijd geruisloze motor, wat zorgt voor een soepele en stille rijervaring.

Het carbon cockpit stuur bevat een geïntegreerde Bluetooth display en koplamp, waardoor belangrijke informatie gemakkelijk toegankelijk is tijdens het fietsen.

Bovendien zijn de e-bikes voorzien van app-connectiviteit, waardoor gebruikers hun ritgegevens kunnen bijhouden en mogelijkheden hebben voor aanpassingen via een smartphone-applicatie.

Als kwaliteitsgarantie biedt het bedrijf een uitgebreide garantie van 5 jaar op het frame, wat getuigt van hun vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten.

REANY Bikes

  • Een interessante optie voor wie op zoek is naar een premium elektrische stadsfiets met een modern design en hoge kwaliteit.
  • Prettig geprijsd.
  • Unieke rijervaring.
  • Kwalitatief goede fiets.
  • Nadruk op innovatie, kwaliteit en milieubewustzijn.