Burgers fietsen

Burgers fietsen is het oudste fietsmerk van Nederland. Het werd in 1869 opgericht door Henricus Burgers in Deventer. Burgers was een pionier in de Nederlandse fietsindustrie en introduceerde een aantal innovaties, waaronder de cardanfiets, een fiets met asaandrijving in plaats van een ketting.

Als merk Een onuitwisbare stempel drukken op het landschap van morgen.

Burgers fietsen

Deze super fijne fietsen staan klaar bij ons om het werkwoord ‘fietsen’ opnieuw te definiëren.

Wil je meer weten of wil je langskomen, neem dan contact op.

Burgers fietsen
Burgers fietsen
Burgers fietsen

Burgers fietsen onderscheiden zich door hun kwaliteit, duurzaamheid en klassieke uitstraling. De fietsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de hand geassembleerd. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Burgers fietsen hebben een klassieke uitstraling die past bij de Nederlandse fietscultuur.

Burgers fietsen

omafietsen, herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen

Burgers is het oudste fietsmerk van Nederland. Het werd in 1869 opgericht door Henricus Burgers in Deventer. Burgers was een pionier in de Nederlandse fietsindustrie en introduceerde een aantal innovaties, waaronder de cardanfiets, een fiets met asaandrijving in plaats van een ketting.

Burgers is een van de populaire fietsmerken in Nederland. Het bedrijf produceert een breed scala aan fietsen, van klassieke omafietsen tot moderne stadsfietsen. Burgers-fietsen staan ​​bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en klassieke uitstraling.

Burgers fietsen

Schoolfietsen

De Burgers Urban is een veelzijdige en praktische sportieve damesfiets die uitblinkt in allerlei situaties. Of u nu dagelijks naar school of uw werk fietst, of juist een ontspannen fietstocht wilt maken, deze Urban damesfiets staat voor u klaar. Met zijn aanpasbare stuurpen biedt hij de flexibiliteit om altijd in uw gewenste houding te fietsen, waardoor comfort en gemak hand in hand gaan. Het duurzame ontwerp en de doordachte functionaliteiten maken de Burgers Urban tot een betrouwbare metgezel voor diverse fietservaringen. Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van deze allrounder tijdens uw dagelijkse rit of bij het verkennen van nieuwe fietsroutes.

Burgers staat bekend om

  • Sterk en duurzaam en de onderdelen zijn van goede kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Klassieke uitstraling die past bij de Nederlandse fietscultuur
burgers fietsen