Bikkel Bikes

Bikkel fietsen is een Nederlands fietsenmerk dat in 1998 werd opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Nederweert, Limburg. Bikkel fietsen staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. De fietsen worden volledig in Nederland geproduceerd, met hoogwaardige materialen en componenten.

Als merk Een onuitwisbare stempel drukken op het landschap van morgen.

Bikkel Bikes

Deze super fijne fietsen staan klaar bij ons om het werkwoord ‘fietsen’ opnieuw te definiëren.

Wil je meer weten of wil je langskomen, neem dan contact op.

Bikkel Bikes
Bikkel Bikes
Bikkel Bikes

Bikkel fietsen staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. De fietsen worden volledig in Nederland geproduceerd, met hoogwaardige materialen en componenten.

Bikkel Bikes

Focus op Innovatie

Bikkel fietsen biedt een breed scala aan fietsen aan, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen en trekkingfietsen. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor iedereen een geschikte fiets is.

Kenmerken van Bikkel fietsen:

  • Geproduceerd in Nederland: Ze worden volledig in Nederland geproduceerd, met hoogwaardige materialen en componenten. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Ze staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De fietsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en componenten en zijn ontworpen om lang mee te gaan.
  • Gebruiksgemak: Deze fietsen zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. De fietsen zijn gemakkelijk te bedienen en onderhouden.
  • Breed scala aan fietsen: Het bedrijf biedt een breed scala aan fietsen aan, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen, trekkingfietsen en mountainbikes. Er is dus voor iedereen een geschikte fiets.
Bikkel Bikes

Kleine oplagen, bepalen hun eigen pad

Bikkels worden in kleine oplagen geproduceerd. Dit betekent dat deze fietsen niet worden geproduceerd in grote fabrieken in het verre oosten, maar in kleine werkplaatsen in Nederweert.

Dit heeft een aantal voordelen:

Ten eerste kunnen ze hierdoor gemakkelijk inspelen op de vraag in de markt. Als er een nieuwe trend ontstaat, kan het bedrijf hier snel op inspelen door een nieuwe fiets te ontwikkelen.

Ten tweede kunnen ze hierdoor de kwaliteit van de fietsen hoog houden. Door de kleine oplages kunnen ze nauwlettend toezicht houden op de productie van de fietsen en inspelen op trends.

Bikkel Bikes

  • Een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede fiets.
  • Nadruk op innovatie, kwaliteit en milieubewustzijn.
  • Een erg gebruiksvriendelijke fiets.