Gereedschap

Als je een fanatieke fietser bent, dan weet je dat het belangrijk is om de juiste gereedschappen bij de hand te hebben. Het kan namelijk voorkomen dat er onderweg iets mis gaat met je fiets en dat je deze ter plekke moet repareren. Daarom is het handig om een aantal essentiële gereedschappen bij je te hebben.

Een van de belangrijkste gereedschappen is een fietspomp. Hiermee kun je de banden van je fiets op de juiste spanning brengen. Zorg ervoor dat je een pomp hebt die geschikt is voor het type ventiel dat op je fiets zit.

Een inbussleutel set is ook onmisbaar. Hiermee kun je de bouten en moeren van je fiets aandraaien en losdraaien. Zorg ervoor dat je een set hebt met verschillende maten, zodat je voor elk onderdeel de juiste maat bij de hand hebt.

Een kettingpons is handig als je ketting breekt. Hiermee kun je de schakels van de ketting verwijderen en deze weer aan elkaar zetten.

Een bandenlichter is handig bij het vervangen van een band. Hiermee kun je de buitenband van de velg afhalen en weer terugplaatsen.

Een momentsleutel is handig als je de bouten en moeren van je fiets op het juiste moment wilt aandraaien. Dit voorkomt dat je schade aanricht aan je fiets of dat de bouten en moeren losraken.

Tot slot is het handig om een multitool bij je te hebben. Hiermee heb je verschillende gereedschappen bij de hand, zoals een inbussleutel, een schroevendraaier en een kettingpons. Dit scheelt ruimte in je fietstas en zorgt ervoor dat je altijd de juiste gereedschappen bij de hand hebt.

Resultaat 1–12 van de 43 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 43 resultaten wordt getoond