GAZELLE Kettingkast Two-line – Bescherming voor je fietsketting

55,00

De GAZELLE Kettingkast Two-line is een beschermende hoes voor de ketting van je fiets. Het heeft twee lijnen en past op Gazelle fietsen.

Artikelnummer: gazelle-kettingkast-two-line-zwart-d.grijs-transparant Categorie:

GAZELLE Kettingkast Two-line

De GAZELLE Kettingkast Two-line is een hoogwaardige kettingkast die speciaal is ontworpen voor Gazelle-fietsen. De kettingkast heeft een uniek two-line design dat niet alleen stijlvol oogt, maar ook zorgt voor optimale bescherming van de ketting en tandwielen tegen vuil en weersinvloeden. De kast is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en roest.

Inclusief bevestigingsmaterialen

De kettingkast wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, waaronder bouten en moeren, om een snelle en eenvoudige installatie op je Gazelle-fiets mogelijk te maken. Het compacte design van de kast zorgt ervoor dat deze nauw aansluit op het frame van je fiets, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde uitstraling.

Met de GAZELLE Kettingkast Two-line kun je zorgeloos genieten van je fietstocht zonder je zorgen te maken over vuile of vastgelopen kettingen. De kwaliteit en duurzaamheid van deze kettingkast maken het een ideale keuze voor elke gazelle-fietser die waarde hecht aan functionaliteit en stijl.

Extra informatie

Barcodes

8713249174310, 8717118169322

Hoofdkleur

,

Merk

Maat

Kleur

, ,

Ik heb een vraag over de…: GAZELLE Kettingkast Two-line - Bescherming voor je fietsketting