GAZELLE Achterstandaard Smal GA-KA63 26-28 inch

19,95

Een smalle achterstandaard van GAZELLE, geschikt voor fietsen met wielmaten van 26-28 inch.

Artikelnummer: gazelle-achterstandaard-smal-ga-ka63 Categorie:

GAZELLE Achterstandaard Smal GA-KA63

De GAZELLE Achterstandaard Smal GA-KA63 is een kwalitatieve standaard die speciaal ontworpen is voor fietsen met een wielmaat van 26 tot 28 inch. De standaard heeft een smalle constructie, wat zorgt voor meer stabiliteit en ondersteuning bij het parkeren van je fiets.

De standaard is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een stevige bevestiging aan de achterkant van je fietsframe. De hoogte van de standaard is eenvoudig af te stellen zodat deze op maat gemaakt kan worden voor jouw fiets. Het gewicht van de standaard bedraagt slechts 310 gram, waarmee het geen extra belasting vormt voor je fiets tijdens het rijden.

Makkelijke montage

De GAZELLE Achterstandaard Smal GA-KA63 is gemakkelijk en snel te monteren op je fiets dankzij de meegeleverde schroeven en bouten. Hierdoor hoef je geen extra gereedschap aan te schaffen om deze standaard te installeren op jouw tweewieler.

Met deze achterstandaard ben je verzekerd van een stabiele ondersteuning voor je fiets, waarmee parkeren veiliger én makkelijker wordt gemaakt. Bovendien heeft de GAZELLE Achterstandaard Smal GA-KA63 een strak design dat naadloos aansluit bij de uitstraling van jouw Gazelle-fiets.

Extra informatie

Barcodes

8717118521069

Hoofdkleur

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: GAZELLE Achterstandaard Smal GA-KA63 26-28 inch