Gazelle Achterlicht LED Be-Vision op Bagagedrager

19,90

Het GAZELLE Achterlicht Led Be-vision is een fietsachterlicht dat gemonteerd kan worden op de bagagedrager. Het licht is voorzien van LED-verlichting en biedt hierdoor goede zichtbaarheid in het donker.

Artikelnummer: gazelle-achterlicht-led-be-vision-op-bagagedrager Categorie:

Gazelle Achterlicht LED Be-Vision

Het GAZELLE Achterlicht Led Be-vision Op Bagagedrager is een helder en energiezuinig achterlicht voor op de bagagedrager van je fiets. Het licht heeft een krachtige LED-lamp die zorgt voor een goede zichtbaarheid in het donker. Het achterlicht heeft verschillende standen, waaronder constant branden en knipperen. Hierdoor kan je gemakkelijk aangeven welke richting je op gaat tijdens het fietsen.

Het design van het GAZELLE Led Be-vision achterlicht is compact en stijlvol. De behuizing is gemaakt van duurzaam materiaal en is bestand tegen water en stof. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over regenbuien of vuil op de weg.

Lange levensduur van de batterijen

Het achterlicht werkt op batterijen en heeft een lange levensduur. Hierdoor hoef je niet vaak de batterijen te vervangen en kan je lang genieten van het heldere licht van het GAZELLE Achterlicht Led Be-vision.

Kortom, als je op zoek bent naar een energiezuinig, helder en betrouwbaar achterlicht voor op de bagagedrager van je fiets, dan is het GAZELLE Led Be-vision Achterlicht zeker een aanrader!

Extra informatie

Barcodes

8717118291405

Hoofdkleur

Merk

Kleur

,

Ik heb een vraag over de…: Gazelle Achterlicht LED Be-Vision op Bagagedrager