Fietsaanpassingen

Aanpassingen door Fiets Fix Kuijer

Fietsen is een fantastische manier om in beweging te blijven en de buitenlucht op te snuiven. Maar soms kan het comfort van je fietsprestaties worden aangetast door een gebrek aan aanpassingen die bij je lichaam passen. Bij Fiets Fix Kuijer vinden wij dat iedereen de kans moet krijgen om volledig te genieten van zijn of haar fietstochten. Daarom bieden wij een breed scala aan mogelijkheden voor aanpassingen die je kunnen helpen je fietservaring te verbeteren.

Eén van de meest voorkomende problemen die fietsers ondervinden, is pijn in hun handen of polsen tijdens het rijden. Dit kan veroorzaakt worden door een stuur dat niet goed past bij de grootte van je handen of door handvatten die te hard zijn en weinig veerkracht hebben. Bij Fiets Fix Kuijer bieden wij verschillende soorten sturen en speciale handvatten om deze problemen op te lossen. Zo hebben wij ergonomische handvatten die ontworpen zijn om de druk op je handpalmen te verminderen, waardoor je langer kunt rijden zonder pijnlijke armen of polsen.

aanpassingen aan je zadel nodig?

Een ander veelvoorkomend probleem bij fietsers is een oncomfortabel zadel. Dit kan leiden tot zitvlakpijn en zelfs blessures als gevolg van wrijving tegen het zadel tijdens langere ritten. Er zijn verschillende manieren waarop Fiets Fix Kuijer je kan helpen dit probleem op te lossen door wat aanpassingen te doen. Een zachter zadel kan al veel verschil maken, maar soms kan een langere zadelpen of zelfs een verende zadelpen het verschil maken tussen een comfortabele fietstocht en een pijnlijke ervaring.

Als je op zoek bent naar meer stabiliteit tijdens het fietsen, kunnen clickpedalen de oplossing zijn. Deze pedalen zorgen ervoor dat je voeten stevig vastzitten aan de pedalen, waardoor je minder kans hebt om van de fiets te vallen. Dit kan vooral handig zijn bij bergachtige ritten.

Afspraak plannen

Neem gerust contact op bij opvallende lichamelijk problemen na of tijdens het fietsen.


We doen dat aan alle soorten fietsen.