Stijlvolle Fiets Handvat Set van WIDEK – Comfortabel Rijden!

4,95

De Fiets Handvat Set van WIDEK biedt een stijlvolle en duurzame manier om je fiets comfortabeler te maken. De handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en rubber voor extra grip en comfort. Ze zijn ook eenvoudig te monteren en verstelbaar voor de perfecte pasvorm. Ze bieden een optimaal comfort en stijl voor al je fietsritten.

Fiets Handvat Set van WIDEK

De Fiets Handvat Set van WIDEK is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing om zijn of haar fiets te stylen.

Deze handvat set bestaat uit twee stuurhandvatten, die makkelijk te installeren zijn. De handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam kunststof dat sterk en veerkrachtig is. Het rubber voelt glad aan en heeft een antislip oppervlak om uw handen tegen schuiven te beschermen. De handvatten zijn ook licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk op elke fiets te monteren zijn, zonder dat het stuur extra belast wordt.

Strak design

Daarnaast bieden ze een moderne look met hun slimme, strakke design, waardoor uw fiets er modieus uitziet.

Kortom, de WideK Slim Style Fiets Handvat Set is een comfortabel, duurzaam en stijlvol product dat onmiddellijk een modernere look aan uw fiets geeft. Dankzij de lage prijs en de eenvoudige installatie is deze set een goede keuze voor iedereen die zijn of haar fiets wil stylen.

Extra informatie

Gewicht 0,11 kg
Barcodes

8712864736934

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur