FFWD Wielset RAW XDR – Snelle Vooruitgang met FAST FORWARD Wheels

2.299,00

De FFWD Wielset RAW XDR is een kwalitatief hoogwaardige wielset die bestaat uit twee wielen met een diameter van 44 mm en een naaf van 12 mm. Deze wielset is gemaakt van DT Swiss 180-spaken, wat resulteert in een stevig en duurzaam product dat geschikt is voor zowel racefietsen als mountainbikes.

Artikelnummer: fast-forward-wheels-ffwd-wielset-raw-fcc-44mm-dt180-naaf-12mm-xdr Categorie:
Pagina Delen:

FFWD Wielset RAW XDR

De FFWD Wielset RAW FCC 44mm DT180 Naaf 12mm XDR is een krachtige en betrouwbare wielset die geschikt is voor zowel racefietsen als gravelbikes. Deze wielset heeft een stijlvolle, minimalistische look met een matte finish. De wielset is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een stevige constructie die bestand is tegen schokken en trillingen.

DT-Swiss naven

De naaf is 12 mm breed en de velgdiepte bedraagt 44 mm. Het aantal spaken bedraagt 24 stuks, waarvan 18 aan de voorkant en 6 aan de achterkant. De spaken zijn gemaakt van sterk staal dat bestand is tegen corrosie.

De wielset wordt geleverd met DT Swiss 180-naven, wat betekent dat ze extreem licht zijn maar toch sterk genoeg om tegen harde ritten te weerstaan.

Bovendien hebben ze een XDR-compatibele as, waardoor je ze kunt gebruiken met verschillende type cassettes.

Kortom

De FAST FORWARD XDR biedt een uitstekende combinatie van prestaties, duurzaamheid en stijl voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare wielset voor hun racefiets of gravelbike.

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg
Barcodes

8720574636130

Frame type

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: FFWD Wielset RAW XDR - Snelle Vooruitgang met FAST FORWARD Wheels