ERGOTEC Contest 25.4mm Aluminium Vlinderstuur

37,95

De ERGOTEC CONTEST 25,4mm Vlinderstuur is gemaakt van aluminium.

Artikelnummer: ergotec-stuur-contest-vlinder-alm-vierkant-zw-krt Categorie:
Pagina Delen:

Ergotec Contest 25.4mm aluminium vlinderstuur

De Ergotec Contest 25.4mm vlinderstuur is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een diameter van 25.4 mm. Het stuur is ontworpen om optimale prestaties te bieden voor fietsers die hoge eisen stellen aan hun uitrusting. Het stuur heeft een ergonomisch design met een licht gebogen vorm waardoor het comfortabel in de hand ligt tijdens lange ritten.

Het vlinderstuur biedt meerdere grip posities wat zorgt voor variatie in handposities tijdens het fietsen. Dit vermindert de spanning op specifieke spieren en verhoogt het comfort voor de fietser. Het stuur is geschikt voor diverse fietsdisciplines zoals trekking, mountainbiken of toerfietsen.

Lichtgewicht manoevreren

Het aluminium materiaal waarvan het stuur is gemaakt, maakt het zeer duurzaam en lichtgewicht waardoor je makkelijk kunt manoeuvreren tijdens het fietsen. Het Ergotec Contest 25.4mm vlinderstuur biedt niet alleen uitmuntende prestaties maar ook een mooie esthetische uitstraling die past bij elke fietsuitrusting.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardig en duurzaam vlinderstuur dat optimale prestaties biedt en ook nog eens mooi oogt, dan is de Ergotec Contest 25.4mm aluminium vlinderstuur de juiste keuze voor jouw fietstocht.

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg
Barcodes

4016538079292

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: ERGOTEC Contest 25.4mm Aluminium Vlinderstuur