Enviolo 3/32 KMC Tandwiel – Perfect voor Naadloze Versnellingen!

10,25

Het Enviolo 3/32 KMC Tandwiel is een hoogwaardig en licht gewicht tandwiel dat ontworpen is voor de moeilijkste omstandigheden. Het is gemaakt van sterk materiaal dat bestand is tegen slijtage en corrosie, zodat het vele jaren meegaat. Dit tandwiel heeft een vlotte schakeling en geoptimaliseerde versnelling, waardoor je je fiets precies kunt afstellen voor de best presterende rit.

Artikelnummer: kmc-tandwiel-enviolo-3-32 Categorie:

Enviolo 3/32 KMC Tandwiel

Het KMC Enviolo 3/32 Tandwiel is een innovatief product, dat perfect is voor de meest veeleisende fietsers. Het tandwiel is gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit, waardoor het jarenlang meegaat. Het tandwiel is speciaal ontworpen om traploos te schakelen en heeft een strakkere vertanding dan traditionele tandwielen. Het tandwiel heeft een afneembare plastic ring aan de buitenkant, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Dankzij het breedte bereik van het tandwiel is het ideaal voor verschillende terreintypes.

Precisie technologie

Het tandwiel heeft een hoogwaardige constructie, waardoor het Ultra Silent vermogen biedt. Het tandwiel is ontworpen met precisie technologie voor perfecte vertanding, wat resulteert in een soepel en stil schakelen in alle weersomstandigheden. De KMC Enviolo 3/32 Tandwiel is ook licht van gewicht, waardoor het makkelijk te monteren is en uitstekende prestaties oplevert.

Extra informatie

Gewicht 60 kg
Barcodes

8719189051032, 8719325812107

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Enviolo 3/32 KMC Tandwiel - Perfect voor Naadloze Versnellingen!