ELVEDES Schakelkabelset SRAM: Perfect Voor Uw Schakelsysteem!

9,95

De ELVEDES Schakelkabelset SRAM is een universele versnellingskabel die geschikt is voor alle soorten SRAM-componenten. Het is ontworpen om een stevige, betrouwbare verbinding te garanderen, waardoor fietsers optimaal kunnen genieten van de prestaties van hun fiets. Deze kabel is gemaakt met een duurzaam en corrosiebestendig materiaal dat zorgt voor een goede bescherming tegen schade die kan worden veroorzaakt door weersomstandigheden.

Artikelnummer: elvedes-schakel-kabel-univ-sram Categorie:
Pagina Delen:

ELVEDES Schakelkabelset SRAM/Shimano

De ELVEDES Schakelkabelset SRAM is een kabel die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik met Shimano/SRAM derailleur systemen. De kabel is van hoge kwaliteit en biedt een betrouwbare verbinding tussen de schakeldeur en de shifter. De kabel is gemaakt van duurzaam en buigzaam gehard staal dat speciaal ontworpen is om uitzetting en vervorming te voorkomen en om een lange levensduur te garanderen. De korte uiteinden van de kabel voorkomen slijtage en hebben een superieure duurzaamheid om te voorkomen dat ze bijvoorbeeld door chemische stoffen, weersomstandigheden of mechanische spanning worden beschadigd.

Speciale coating

De speciale coating zorgt ervoor dat de kabel optimaal beschermd is tegen krassen, corrosie en weersomstandigheden en daarmee ook bestand is tegen warmte, vuil en vocht. Het inwendige deel van de kabel is versterkt met een nylon coating om kabelslijtage te voorkomen, waardoor je schakelkabel altijd optimaal presteert. Met ELVEDES Schakelkabelset SRAM kun je je derailleursysteem betrouwbaar, efficiënt en voor een lange tijd gebruiken.

Extra informatie

Barcodes

8716706001044

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: ELVEDES Schakelkabelset SRAM: Perfect Voor Uw Schakelsysteem!