Elvedes RVS Schakel Binnenkabel 3m met 2 Nippels 2,5×1 voor Fietsen

4,25

Deze Elvedes Schakel Binnenkabel RVS 3m 2 Nippels 2,5×1 is een kabel voor fietsen die 3 meter lang is en twee nippels van 2,5×1 heeft.

Artikelnummer: elvedes-schakel-binnenkabel-rvs-3m-2-nippels-2.5x1 Categorie:
Pagina Delen:

Elvedes Schakel Binnenkabel RVS 3m

De Elvedes Schakel Binnenkabel RVS 3m 2 Nippels 2,5×1 is een kwalitatief hoogwaardige binnenkabel voor fietsen. Deze kabel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een lengte van 3 meter. Aan beide uiteinden zitten twee nippels met een diameter van 2,5×1 mm.

Geschikt voor verschillende fietsen

Deze binnenkabel is geschikt voor verschillende soorten fietsen, zoals mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen. Het materiaal waarvan de kabel gemaakt is, maakt hem duurzaam en bestand tegen slijtage. Daarnaast is de kabel bestand tegen weersinvloeden zoals regen en wind. De Elvedes Schakel Binnenkabel RVS 3m 2 Nippels 2,5×1 is eenvoudig te installeren op elke fiets. De nippels aan beide uiteinden maken het mogelijk om de kabel aan te sluiten op de schakelaar of remhendel van de fiets.

Vervanging

De kabel kan ook worden gebruikt als vervanging voor eerdere versies van binnenkabel of andere soortgelijke producten. Kortom, de Elvedes Schakel Binnenkoord RVS 3m 2 Nippels 2,5×1 is een duurzame en betrouwbare binnenkabel die geschikt is voor verschillende soort fietsmodellen. Met zijn robuuste materiaal en lange levensduur zorgt hij ervoor dat je veilig en comfortabel kan rijden met je fiets!

Extra informatie

Barcodes

8716706004243

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Grijs

Een vraag stellen over dit product: Elvedes RVS Schakel Binnenkabel 3m met 2 Nippels 2,5x1 voor Fietsen