ELVEDES Schakel Binnenkabel RVS 3m Nippel 4×4 Campagnolo

3,50

De ELVEDES Schakel Binnenkabel RVS 3m Nippel 4×4 Campagnolo is een roestvrijstalen binnenkabel van 3 meter lang met een nippel van 4×4 voor gebruik met Campagnolo-schakelsystemen.

Artikelnummer: elvedes-schakel-binnenkabel-rvs-3m-nippel-4x4-campa Categorie:
Pagina Delen:

ELVEDES Schakel Binnenkabel RVS 3m Nippel 4×4 Campagnolo

De ELVEDES Schakel Binnenkabel RVS 3m Nippel 4×4 Campagnolo is een hoogwaardige binnenkabel die speciaal ontworpen is voor fietsen met Campagnolo schakelsystemen. De kabel heeft een lengte van drie meter en is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij zeer duurzaam en corrosiebestendig is.

Soepel schakelen

De nippels aan beide uiteinden van de kabel hebben een diameter van 4×4 millimeter en zijn geschikt voor de meeste gangbare schakelsystemen. Dankzij de gladde binnenkant van de kabel wordt de overbrenging van kracht tijdens het schakelen optimaal overgebracht, wat zorgt voor soepel schakelen en een nauwkeurige afstelling.

Met deze ELVEDES Schakel Binnenkabel RVS 3m Nippel 4×4 Campagnolo ben je verzekerd van betrouwbare prestaties en langdurig gebruik, zelfs onder extreme omstandigheden. De hoge kwaliteit materiaal en constructie maken deze binnenkabel een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar top prestaties en duurzaamheid.

Extra informatie

Barcodes

8716706010237

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Grijs

Een vraag stellen over dit product: ELVEDES Schakel Binnenkabel RVS 3m Nippel 4x4 Campagnolo