ELVEDES RVS 4×4 Nippel Versnellingsbinnenkabel

2,95

De ELVEDES RVS 4×4 Nippel Versnellingsbinnenkabel is een kwalitatief hoogwaardig product dat geschikt is voor racefietsen, stadsfietsen en mountainbikes. De binnenkabel is gemaakt van sterk roestvast staal en heeft 4×4-nippels die ervoor zorgen dat de binnenkabel eenvoudig te monteren is. Het voorziet in een soepele versnellingsverandering door middel van de optimale glijdende werking. De Elvedes RVS 4×4 Nippel versnellingsbinnenkabel is een duurzaam product dat jarenlang meegaat.

Artikelnummer: elvedes-schakel-binnenkabel-rvs-nippel-4x4 Categorie:
Pagina Delen:

ELVEDES RVS 4×4 Nippel Versnellingsbinnenkabel

De ELVEDES versnellingsbinnenkabel met RVS 4 × 4 Nippel is een binnenkabel die is ontworpen voor gebruik in combinatie met fietsversnellingen. De kabel is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een diameter van 1.1 mm. De aan beide uiteinden aanwezige, gegalvaniseerde nippels maken de montage van de kabel aan de versnellingshendel mogelijk.

Robuust

Er is gebruik gemaakt van een hoogwaardig materiaal waardoor de kabel robuust is, waardoor hij langer meegaat en meer weerstand biedt tegen corrosie. De kabel is eenvoudig te monteren met behulp van een standaard gereedschap en kan worden gebruikt voor fietsen met 7, 8 of 9 versnellingen. De ELVEDES versnellingsbinnenkabel met RVS 4 × 4 Nippel levert een glad schakelvermogen en biedt een optimale functionaliteit, wat resulteert in een betere fietsprestatie.

Extra informatie

Barcodes

8716706001822

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Grijs

Een vraag stellen over dit product: ELVEDES RVS 4x4 Nippel Versnellingsbinnenkabel